Antena Căutare

Connect-R şi SHIFT au renunţat la barbă după 3, respectiv 10 ani, pentru Te cunosc de undeva! Cum arată

Connect-R şi SHIFT vor face echipă în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, iar cei doi au simţit din plin provocările ruletei, încă din prima gală a transforming show-ului. Dacă iniţial s-au bucurat pentru transformarea primită, imediat cei doi şi-au dat seama că vine la pachet cu o mulţime de sacrificii.

Connect-R & Shift-1 pe fundal alb la o sedinta foto Galerie
Cei doi artiști au trecut printr-o trasnformare uluitoare în noul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1 | Antena 1

Connect-R şi SHIFT s-au văzut nevoiţi să facă o schimbare drastică de look, încă din prima gală, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Connect-R și SHIFT au renunțat la barbă pentru ca transformarea de la Te cunosc de undeva să fie una de senzație

Ruleta le-a pregătit celor doi o transformare de zile mari, în rapperul Daddy Yankee, prilej cu care au trebuit să renunţe la barbă. Pentru Connect-R, schimbarea a venit după mai bine de 3 ani, în vreme ce Shift a renunţat pentru prima oară la barbă după aproape 10 ani. „Chiar mi-a fost greu, nu eram nici eu obişnuit, nu mai zic cum a fost pentru cei din jur!”, a povestit amuzat SHIFT.

Citește și: Modificare de regulament la Te cunosc de undeva! Pepe: „Ce bine că nu s-a întâmplat când eram eu concurent!”

Nu doar schimbarea de look le-a dat bătăi de cap lui Connect-R şi lui SHIFT: „Când am intrat la doamna Crina, la antrenamentele de canto, ne-am dat seama că ne-am bucurat degeaba! 4 foi de versuri în spaniolă....Eu nu pot să reţin atâtea versuri nici la piesele mele într-un timp atât de scurt!”, a mărturisit Shift. Cum se vor descurca cei doi cu provocarea primită, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera noului sezon Te cunosc de undeva!

Transforming show-ul Te cunosc de undeva! a ajuns la majorat! Cel de-al 18-lea sezon al show-ului de la Antena 1 aduce pe scenă o nouă serie de artişti #NăscuţiPentruSpectacol. Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, care va putea fi urmărit în curând la Antena 1, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă. Connect-R & SHIFT, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor face spectacol la dublu, începând de sâmbătă, 10 septembrie 2022, ora 20:00, la Antena 1.

Despre cel de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva! Show-ul a ajuns la majorat

Transforming show-ul Te cunosc de undeva! a ajuns la majorat! Cel de-al 18-lea sezon al show-ului de la Antena 1, ce va debuta sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, aduce pe scenă o nouă serie de artişti #NăscuţiPentruSpectacol, dar şi o premieră absolută: fiecare jurat va putea acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu, bonus care poate produce schimbări drastice în clasament.

Citește și: Eliza şi Cosmin Natanticu, despre temerile lor la Te cunosc de undeva! sezonul 18. „Nu există plăcere mai mare decât să fac asta!”

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1.

„Pentru că este un sezon aniversar, am hotărât să introducem un bonus. Este vorba de 100 de puncte, bonus ce va aduce schimbări de clasament spectaculoase şi poate chiar schimba soarta întregului concurs!”, a declarat Alina Puşcaş, în vreme ce Pepe a completat:

„Atenţie însă, bonusul poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului. Juraţii vor avea un moment de gândire, la finalul fiecărei gale, iar apoi vor decide dacă dau sau nu bonusul de 100 de puncte. Juraţii pot acorda acest bonus cuplului despre care ei consideră că a reuşit o transformare de zile mari!”.

Rona Hartner, dezvăluiri cutremurătoare la Te cunosc de undeva!: „Îmi pierdusem vocea, memoria şi dicţia!”... Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. Eliza și Cosmin Natanticu, transformare în Generic. Cum sună ”S-a rupt lanțul d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x