Antena Căutare

Cum ajunge Pepe să-i țină pe umeri pe Șerban Copoț și Cosmin Seleși, la “Te cunosc de undeva!”

Sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, prezentatorul Cosmin Seleși are parte de... senzații tari când Șerban Copoț  îi ridică pe umeri, ca să-l ajute să ajungă deasupra boxelor pe care se aflau câteva casete video.

Sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, prezentatorul Cosmin Seleși are parte de... senzații tari când Șerban Copoț îi ridică pe umeri, ca să-l ajute să ajungă deasupra boxelor pe care se aflau câteva casete video.

Băi, cad!”, strigă el la Șerban. „Nu cazi, măi, relaxează-te!”, îi răspunde acesta și începe să se plimbe cu el în cârcă, în platou. Și în timp ce Cosmin se roagă insistent de Șerban să-l lase jos, iar acesta se face că nu-l aude, Pepe se apropie de ei și îl ia, la rându-i, pe umeri pe Șerban.

Lasați-mă jos, măăăăăăi!”, „Temișaaan!”, „Măi, oameni buni, eu îmi dau demisia!”, continuă Seleși să strige de la înălțime.

Cum se va încheia momentul lor acrobatic și cine îl va salva pe Cosmin, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”

Brigitte Bardot și Jeanne Moreau, Rihanna, Jim Carrey, Andra și Conchita Wurst, la “Te cunosc de undeva!”... CONCURS! Alege un cadou pentru Andreea și îl poți câștiga și tu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x