Antena Căutare

„E frumoasă, provocatoare!”. Cum arată fiica Ozanei Barabancea. Ce lecție i-a dat jurata de la „Te cunosc de undeva!” fiicei sale – FOTO

Ozana Barabancea, jurata emisiunii „Te cunosc de undeva!”, ce va reveni cu un nou sezon, în toamnă, la Antena 1, are o relație specială cu fiica ei, Gloria. Artista a dezvăluit ce lecție i-a dat, recent.

„E frumoasă, provocatoare!”. Cum arată fiica Ozanei Barabancea. Ce lecție i-a dat jurata de la „Te cunosc de undeva!” fiicei sale – FOTO Galerie
Ozana Barabancea și fiica ei, Gloria.

În perioada în care a trebuit să stea acasă, la fel ca toată lumea, Ozana Barabancea a petrecut timp alături de fiica ei, fiul ei și prietena lui. A profitat de această perioadă pentru a-i da o lecție importantă fiicei ei.

„I-am vorbit fiicei mele despre adolescență, despre studiu. Ea a început să-și filmeze partiturile. A luat și un premiu în America. A luat o medalie de aur, apoi a luat un trofeu la un festival din România. A fost online. Ea a trimis filmulețele. Ea se filmează singură, se machiază, se aranjează, își pregătește cadrul. E foarte profi. Nu vreau să o ajut, pentru că îi dau o stare de agitație.

M-aș bucura să aibă un prieten. De ce nu? Are 15 ani și jumătate. E normal să cunoască pe cineva, e normal să aibă un prieten, în măsura bunului simț. Sunt deschisă la minte, dar trebuie să existe o limită, evident. I-am spus toate pericolele. Știe să păstreze o anumită distanță, o anumită limită. Discut cu ea deschis. Suntem prietene. Este frumoasă, este provocatoare. I-am spus să evite să fie prea provocatoare, pentru că bărbatul e bărbat, indiferent de vârstă. Ceea ce apreciez eu foarte mult la ea este că ea ascultă, dar până la urmă se întoarce la pian și studiază patru-cinci-șase-șapte ore pe zi. E normal să vrea să socializeze”, a spus Ozana Barabancea, la „Star Matinal”.

„E frumoasă, provocatoare!”. Cum arată fiica Ozanei Barabancea. Ce lecție i-a dat jurata de la „Te cunosc de undeva!” fiicei sale – FOTO

Fiica Ozanei Barabancea

Ozana Barabancea a plâns, în perioada în care a stat acasă. Care a fost motivul

Ozana Baranacea a mai spus că în perioada în care a stat acasă a și plâns, din cauza dorului de scenă.

Ozana Barabancea a dat cea mai bună replică, după ce a fost criticată că s-a operat! „Nu-mi pare rău”

„E frumoasă, provocatoare!”. Cum arată fiica Ozanei Barabancea. Ce lecție i-a dat jurata de la „Te cunosc de undeva!” fiicei sale – FOTO

Fiica Ozanei Barabancea

„Am plâns, pentru că îmi e dor de scenă, de dirijat. Am făcut un apel către autorități să putem deschide instituțiile de cultură. Vine toamna și avem nevoie de artă, avem nevoie de muncă, avem nevoie să ne exprimăm talentul și anii de trudă, de muncă și de învățătură pe care i-am acumulat.

Nu a fost dificilă perioada, dar m-am confruntat cu niște stări și niște sentimente pe care nu le-am mai trăit niciodată. La un moment dat am simșit că sunt inutilă. Acesta a fost sentimentul, dar, bineînțeles, mi-a venit mintea la cap. Acasă, toți ne-am susținut reciproc”, a mai spus ea.

Ozana Barabancea a dat din casă! Ce dezvăluire a făcut despre noul sezon „Te cunosc de undeva!”. „A luat foc, pur și simplu!”

Cel de-al 15-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, și care îi are ca jurați pe Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan va fi difuzat în această toamnă, la Antena 1.

Ozana Barabancea a dat cea mai bună replică, după ce a fost criticată că s-a operat! „Nu-mi pare rău”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x