Antena Căutare

Cum arată Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir. Tânăra studiază în Olanda și este incredibil de frumoasă

Adriana Trandafir este mândra mamă a doi copii frumoși, cu care are o relație specială. Cu toate că Ștefan și Maria Speranța îi seamănă mult, niciunul dintre ei nu i-a călcat pe urme.

adriana trandafir imbracata intr-o rochie neagra inainte sa posteze o fiica cu Maria Speranta, fiica sa Galerie
Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing | Antena 1

În vreme ce fiul său este avocat și activează în domeniu, fiica sa studiază Marketingul în Olanda.

„Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul, a avut de completat un chestionar. Una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut – care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat?

Iar ea a spus: Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea.

Citește și: Adriana Trandafir și Romică Țociu, show total transformați în Roxette

M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu … Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine”, a declarat, pentru Libertatea, Adriana Trandafir.

Cum arată Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir

Maria Speranța Trandafir, fiica actriței Adriana, este o tânără foarte frumoasă.

Pe data de 27 februarie, tânăra a împlinit frumoasa vârstă de 21 de ani, prilej cu care mama sa i-a făcut o urare specială pe rețelele sociale.

Citește și: Adriana Trandafir și Romică Ţociu se transformă în Abba - "Money, money, money", la Te cunosc de undeva!

”Dintre toate mamele Pământului, m-a ales pe mine! Cel mai fericit copil, viața și sufletul meu... pentru totdeauna. Astăzi, 21. Mulțumesc, Maria Speranța pentru tot ce m-ai făcut să trăiesc alături de tine! Mama.”, a scris concurenta de la Te cunosc de Undeva 2021.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu cine concurează Adriana Trandafir la „Te cunosc de undeva” sezon 16

În sezonul 16 al show-ului ”Te cunosc de undeva”, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”, realizat de Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului.

Citește și: Adriana Trandafir și Romică Țociu, magie curată în ritm de musical

Carismaticul youtuber va realiza un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro. În cadrul lui, fanii emisiuni vor avea acces direct în culisele show-ului, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Show-ul ”Te cunosc de undeva” poate fi următit în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1!

Ozana Barabancea, la „Te cunosc de undeva”: „Vă spun, cu toată sinceritatea, că e un moment extrem de emoţionant pentru ... Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au surprins cu ținutele alese! Cum au apărut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x