Antena Căutare

Damian Drăghici a apelat la un meşter popular pentru transformarea de la Te cunosc de undeva!: „Nu ştiu dacă aţi văzut vreodată”

Pentru cea de-a doua ediție Te cunosc de undeva!, ruleta personajelor a venit cu o provocare de zile mari pentru Cristina Stroe şi Damian Drăghici. Cei doi se vor transforma sâmbăta aceasta într-o legendă a muzicii populare din zona Bucovinei – Sofia Vicoveanca. Pe lângă antrenamentele istovitoare, şi vestimentaţia le-a dat emoţii artiştilor.

Colaj cu Cristina Stroe și Marian Drăghici la Te cunosc de undeva Galerie
Pentru cea de-a doua ediție Te cunosc de undeva!, ruleta personajelor a venit cu o provocare de zile mari pentru Cristina Stroe şi Damian Drăghici | Antena 1

Damian Drăghici a fost nevoit să ceară ajutorul unui meşter popular pentru confecţionarea unor opinci pe măsura lui – mai exact numărul 47. Cei doi au făcut un adevărat spectacol pe scena transforming show-ului, Ozana Barabancea declarând la finalul prestaţiei “Dacă trebuia să interpreteze o singură persoană, Doamne, ajungea la spital!“.

Citește și: Ce familie frumoasă au Damian Drăghici și Cristina Stroe. Cât de adorabil este fiul lor, în vârstă de 4 ani

Momentul integral, notele primite, dar și prestaţiile celorlalți concurenți din sezonul 19 Te cunosc de undeva!, pot fi urmărite sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Damian Drăghici, transformare spectaculoasă la Te cunosc de undeva!

Cristina Stroe și Damian Drăghici au avut de studiat melodia „Haida roata, măi, flăcăi“, lansată de Sofia Vicoveanca în urmă cu mulți ani, iar artistul a primit cu această ocazie şi primul travesti din concurs. Damian Drăghici a adus şi o notă de senzaţie interpretării, apelând la nai. „Când un om face naiul la Berklee College of Music din Boston și nu scoate naiul la o astfel de piesă, asta ar fi aroganță! Ne-a rupt!“, a declarat Aurelian Temișan.

Ozana Barabancea le-a lăudat portul, însă, cel mai mult a apreciat la ei că și-au împărțit versurile melodiei, reușind astfel să aibă exact sincopele cu care ne-a obișnuit îndrăgita Sofia Vicoveanca. „Mi se pare foarte greu să cânți această horă bătută și acel lanț de sincope, pe jumătate de timp – foarte greu de ținut à la longue“, a spus jurata. Într-un interviu, acordat despre performance-ul celor doi artiști, Mihai Petre a exclamat: „E foarte greu de dansat piesa pe care au avut-o! E cardio, e cardio“, iar Ozana a completat: „E cardio și vocal! Ei și-au împărțit: o strofă – ea, un refren – el, pentru că altfel, pentru o singură persoană, Doamne, ajungeai la spital! Dacă nu ai antrenamentul Sofiei Vicoveanu pentru această virtuozitate vocală, până la urmă, ți se taie suflul“.

Citește și: Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe au câștigat prima gală din noul sezon. Cum au reacționat

Întregul moment va putea fi urmărit sâmbată aceasta, de la 20:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY, iar până atunci îşi pot vota în continuare transformarea favorită din prima gala pentru Premiul de Popularitate, acordat în marea finală pe vot.a1.ro.

După difuzarea galei pe TV, Zarug îi invită pe telespectatori în backstage-ul show-ului ca să urmărească un nou episod exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party, pe AntenaPLAY.

Mihai Petre, după momentul lui CRBL și Radu Țibulcă pe scena Te cunosc de undeva!: „Este cea mai grea jurizare din viața... Damian Drăghici, surpriză uriașă pentru colegii săi de la Te cunosc de undeva! „Invit toate echipele la Sala Palatului“...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x