Antena Căutare

Damian Drăghici, surpriză uriașă pentru colegii săi de la Te cunosc de undeva! „Invit toate echipele la Sala Palatului“

În cadrul celei mai noi gale Te cunosc de undeva! va fi lansată o invitație de nerefuzat din partea lui Damian Drăghici. Artistul le-a propus colegilor săi de canapea de la transforming show-ul de la Antena 1 să i se alăture la spectacolul pe care îl va susţine la Sala Palatului. “Invit toate echipele să facem un moment inedit!”, le-a propus artistul.

colaj foto cu damian draghici in costum negru, imagine cu juratii te cunosc de undeva si poza cu damian draghici deghizat in Bryan Adams Galerie
Damian Drăghici a avut o propunere neașteptată pentru ceilalți concurenți din sezonul 19 al emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1 | Antena 1

Cum au reacționat colegii săi și cum se vor descurca cele opt echipe cu noile provocări primite la ruletă, telespectatorii pot afla mâine seară, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Damian Drăghici a propus concurenților de la Te cunosc de undeva sezonul 19 să facă împreună un moment inedit pe scena de la Sala Palatului

16 concurenți perseverenți și dedicați, opt echipe și tot atâtea show-uri incendiare! Așa ar putea fi descrisă ediția de mâine a emisiunii Te cunosc de undeva!, care va fi una plină de provocări pentru participanți. Însă, chiar și așa, aceştia au făcut spectacol până la ultima picătură de energie. În timpul galei, Damian Drăghici, care performează alături de Cristina Stroe în cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! le-a făcut o propunere de nerefuzat colegilor săi: „Am concert pe 28 mai, la Sala Palatului și vreau să invit toate echipele să facem un moment inedit pe scenă“, a anunțat cântărețul în aplauzele tuturor. „Ești un bun coordonator! Poți să-I coordonezi perfect! Bravo!“, a precizat Aurelian Temișan.

Citește și: Damian Drăghici a apelat la un meşter popular pentru transformarea de la Te cunosc de undeva!: „Nu ştiu dacă aţi văzut vreodată”

Vestea lui Damian Drăghici a devenit imediat subiect de glumă pentru un pariu încheiat între Radu Țibulcă și Radu Bucălae. „Ai reușit, Radule! Bravo!“, i-a zis Juno colegului lui CRBL, care a dezvăluit despre ce era, de fapt, pariul încheiat cu rivalul său.

Citește și: Ce familie frumoasă au Damian Drăghici și Cristina Stroe. Cât de adorabil este fiul lor, în vârstă de 4 ani

„Eu făcusem un pariu: că o să ajung la Sala Palatului înaintea lui Radu Bucălae… Iată că Dumnezeu a decis să ajungem în același timp“, a declarat Radu Țibulcă, iar „inamicul său“ a intervenit imediat cu o glumă: „Îmi pare rău, am mai fost de trei ori până acum!”.

Cum au reacţionat concurenţii, dar şi transformările celei de-a doua gale Te cunosc de undeva! vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, iar până atunci, telespectatorii îşi pot vota în continuare transformarea favorită din prima gală pentru Premiul de Popularitate, acordat în marea finală pe vot.a1.ro.

După difuzarea galei pe TV, Zarug îi invită pe telespectatori în backstage-ul show-ului ca să urmărească un nou episod exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party, pe AntenaPLAY.

Damian Drăghici a apelat la un meşter popular pentru transformarea de la Te cunosc de undeva!: „Nu ştiu dacă aţi văzut v... Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținutele de senzație pe care le-au purtat în emisiun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x