Antena Căutare

De undeva de Sus, Mădălina Manole a zâmbit! Anisia Gafton a câștigat a șasea ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva!” cu hitul „Tu n-ai avut curaj”

Anisia Gafton a reușit să câștige cea de-a șasea ediție din noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!” cu o transformare excețională!

Anisia Gafton a reușit să câștige cea de-a șasea ediție din noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!” cu o transformare excețională!

Concurenta a readus-o la viață pe Mădălina Manole cu piesa „Tu n-ai avut curaj”. Spectacol de emoție, lacrimi și nostalgie, cam așa a fost întregul moment.

Pentru modul în care a cântat și s-a prezentat pe scenă, Anisia Gafton a fost desemnată câștigătoare! De undeva de Sus, regretata artistă poate că i-a ținut pumnii!

Urmărește mai jos superbul moment ce i-a adus victoria:

CRBL i-a șocat pe toți cu cea mai mare claie de păr pe care ai văzut-o vreodată! A făcut senzație cu „Pump Up The Jam”... Aurelian Temişan a făcut spectacol într-un parc din Capitală. Juratul de la "Te cunosc de undeva!", succes de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x