Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

„A little party never killed nobody!”. Nu-i așa? Diana Matei a fost de necontrazis, transformată în Fergie la „Te cunosc de undeva!”

 

Diana Matei a ținut să convingă România că „puțină petrecere nu a omorât pe nimeni”, în cea de-a treia ediție a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”. Artista s-a transformat în Fergie și a făcut spectacol.

Chinuită la repetiții să învețe pașii de dans, Diana Matei a interpretat splendid melodia „A little party never killed nobody” a lui Fergie.

„Diana, ești uau! Mă bucur că ești muncitoare și că nu lași dansul deoparte”, i-a spus Andreea Bălan.

„Este o piesă aparent simplă, dar cu toate aceste ruperi de ritm, este greu să te integrezi. Te-ai integrat, ești foarte bună”, i-a spus și Ozana Barabancea.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ https://s.a1.ro/PcpDGSU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI