Căutare Live

Duet al ''greilor''! Monica Anghel și Marcel Pavel se transformă în Robbie Williams & Jane Horrocks la Te Cunosc de Undeva

Monica Anghel și Marcel Pavel ne-au oferit o surpriză de zile mari pe scena Te Cunosc de Undeva, în cadrul ediției cu numărul 4, sezonul 15. Împreună au format duo-ul Robbie Williams și Jane Horrocks, interpretând piesa "Things".

Monica Anghel și Marcel Pavel s-au transformat în Robbie Williams și Jane Horrocks la Te Cunosc de Undeva

Momentul lor nu putea să fie decât unul la înălțime. Marcel Pavel și Monica Anghel au venit în fața publicului ca Robbie Wlliams și Jane Horrocks. Cei doi au interpretat piesa "Things’’, punându-le în valoare calitățile vocale excepționale.

S-au așezat pe scaune, iar de acolo magia a cuprins platoul Te Cunosc de Undeva. Vocile lor au plutit armonios, creând unul dintre cele mai adorabile show-uri.

Pe toată durata momentului, colegii lor, Romică Țociu și Adriana Trandafir i-au acompaniat cu pași de dans făcuți în ritmul antrenant al muzicii.

''So beautiful, so sweet’’

Gingășie Versus siguranță. Asta am văzut, a spus juratul Cristi Iacob.

Emisiunea „Te Cunosc de Undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1 și pe Antena Play!

Jojo, prestație de senzație la Te Cunosc de Undeva! A cucerit juriul cu una dintre cele mai cunoscute piese ale Corinei ... Apariție spectaculoasă la Te Cunosc de Undeva! Cum arată rochia purtată de Andreea Bălan în gala cu numărul 4...
Ultimele știri