Căutare Live

După un show senzațional, concurenții de la Te cunosc de undeva se află în fața ruletei! Vezi în ce se vor transformă vedetele ediția următoare

Iată care sunt personajele în care se vor transforma vedetele de la "Te cunosc de undeva!" în ediţia următoare a show-ului de la Antena 1.

După încă o ediție în care concurenții au făcut spectacol, a venit momentul ca aceștia să fie din nou în fața ruletei care le va da următoarele personaje de interpretat.

Cezar Ouatu și Șerban Copoț au primit de la ruletă cele mai neașteptate personaje! Aceștia se vor transforma ediția viitoare în Michael Jackson și Justin Timberlake. Însă Bella Santiago a primit un personaj și mai și! Aceasta a interpreta o melodie în indiană cântată de Madhuri Dixit,

Grigore Gherman se va traversti ediția viitoare, acesta transformându-se în Loalwa Braz. Ada și Cornel însă, rămân pe cuplu în continuare și se transformă în Al Bano și Romina.

Sorana Darclee a primit încă un avantaj de la ruletă, aceasta transformându-se ediția viitoare în Anna Lesko. Liviu și Andrei se transformă în Sweet Kiss.

Diana Matei rămâne pe același stil muzical interpretându-l pe Ionel Tudorache, iar câștigătorii ediției de stăzi, Alex și Monica Anghel se vor transforma în Roberto Alagna și Aleksandra Kurzak.

Transformarea lui Alex și a Monicăi Anghel le-a adus încă un premiu! Aceștia au câștigat a noua ediție a sezonului XIV T... Te cunosc de undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara. Show-ul transformărilor a fost urmărit de peste 1.2 ...
Ultimele știri