Antena Căutare

Ada și Cornel Palade au câștigat a cincea ediţie a sezonului 14 "Te cunosc de undeva!"

Patti LaBelle și Celia Cruz i-au ajutat pe Ada și Cornel Palade să câştige cea de-a cincea ediție a sezonului 14 "Te cunosc de undeva!".

Patti LaBelle și Celia Cruz i-au ajutat pe Ada și Cornel Palade să câştige cea de-a cincea ediție a sezonului 14 "Te cunosc de undeva!". Cei doi au primit 1000 de euro pe care îi vor dona în sprijinul unui copil din Prahova.

Ediția cinci, sezonul 14. Momentul artistic care le-a adus câștigul a fost complet: voce, dans, umor și prezență scenică. Cei doi au fost extrem de carismatici și au impresionat prin măiestria talentului lor.

Ediția cinci, sezonul 14. Împreună cu dansatorii, cei doi animat tot platoul și i-au prins în filmul lor pe toți. Un moment magnetic interpretat de doi artiști care își merită locul în fața micilor ecrane!

Șerban Copoț și Cezar Ouatu mai provocatori ca niciodată pe tocuri! O interpretare senzațională și plină de haz ridică p... Te cunosc de undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara. Show-ul transformărilor a fost urmărit de peste 1.5 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x