Antena Căutare

Transformarea spectaculoasă i-a adus noroc din plin! Jean de la Craiova, câștigătorul celei de-a zecea ediții a ”Te cunosc de undeva!”

Cea de-a zecea ediție a emisiunii ”Te cunosc de undeva” s-a încheiat, iar după voturile concurenților, marele câștigător a fost desemnat. 

Cea de-a zecea ediție a emisiunii ”Te cunosc de undeva” s-a încheiat, iar după voturile concurenților, marele câștigător a fost desemnat.

Astfel, interpretarea spectaculoasă a lui Jean de la Craiova, care l-a adus pe scenă pe Mihai Constantinescu a fost una memorabilă, iar asta i-a adus voturile concurenților.

Astfel, marele câștigător este, fără doar și poate, Jean de la Craiova: ”Și voce, și transformare, e 1 la 1.”, a spus Connect-R.

Jean de la Craiova a decis ca suma de 1000 de euro din partea Antenei 1 să meargă la o familie cu 11 copii.

Vedeți interpretarea de senzație a artistului, mai jos.

Alexandra Velniciuc a strălucit pe scena de la ”Te cunosc de undeva!” Aurelian Temișan, impresionat: ”A fost mănușă bine... "Te cunosc de undeva!",  lider incontestabil de audiență, pe toate segmentele de public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x