Antena Căutare

Emi şi Cuza, nevoiţi să înveţe 4 pagini de versuri în arabă la Te cunosc de undeva! „Proşti noi, că am arătat că ştim chineza!”

Băieţii de la Noaptea Târziu au avut parte de o provocare de zile mari în cea de-a doua gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

emi si cuza pe scena emisiunii te cunosc de undeva Galerie
Cei doi concurenți au făcut dezvăluiri surprinzătoare despre această experiență de la Te cunosc de undeva | Antena 1

După ce în primul sezon au făcut senzaţie cu o piesă în chineză, ruleta a decis ca de această dată să le testeze cunoştinţele la limba arabă lui Emi şi Cuza, oferindu-le personajul Hussain Al Jassmi şi o piesă care a cucerit topurile din întreaga lume - Boshret Kheir.

Emi și Cuza îl vor imita pe Hussain Al Jassmi la Te cunosc de undeva, de la Antena 1

„Mi se rupe limba numai ca să pronunţ numele!”, a declarat amuzat Pepe atunci când a trebui să îi prezinte pe cei doi pe scena transforming show-ului de la Antena 1, iar la antrenamente, Emi şi Cuza au completat: „Proşti noi, că am arătat că ştim chineză. Am arătat că putem, că nimic nu ne opreşte şi... uite ghinion! Chineza a fost uşor de învăţat, a fost lux pe lângă asta! Patru pagini de versuri diferite, în arabă! Ne e groază doar când ne gândim!”. Şi profesoara de canto, Crina Mardare, s-a arătat de-a dreptul impresionată de „norocul” de la ruletă al băieţilor:

„M-a apucat râdul când am văzut ce au primit! Cum au ei şansa să primească asemenea piese...”.

Cum se vor descurca Emi şi Cuza cu provocarea primită, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Despre sezonul 18 Te cunosc de undeva!

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1.

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Citește și: Rona Hartner, dezvăluiri cutremurătoare la Te cunosc de undeva!: „Îmi pierdusem vocea, memoria şi dicţia!”

În sezonul 18 Te cunosc de undeva! există o modificare de regulament. O nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat.

Astfel, în fiecare dintre gale va exista posibilitatea ca un cuplu de concurenţi să nu afle piesa pe care trebuie să o pregătească pentru ediţia următoare, până la primele antrenamente.

De asemenea, fiecare jurat va putea acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu, bonus care poate produce schimbări drastice în clasament.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x