Antena Căutare

Emi şi Cuza, transformare uluitoare la Te cunosc de undeva!. Trupa Rammstein pe scena show-ului, pentru prima oară în 18 sezoane

Pentru prima oară în 18 sezoane, Emi și Cuza se transformă în trupa Rammstein, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.

emi si cuza la te cunosc te undeva sezonul 18 Galerie
Pentru prima oară în 18 sezoane, Emi și Cuza se transformă în trupa Rammstein, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1. | Antena 1

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, le-a adus lui Emi şi Cuza o provocare de zile mari şi o trupă în premieră, de-a lungul celor 18 sezoane, pe scena transforming show-ului.

Emi și Cuza se transformă în trupa Rammstein la Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la ora 20.00

Cei doi au primit la ruletă o piesă în germană a monştrilor sacri ai genului metal– Rammstein – Du Hast. Pe lânga timbrul vocal greu de atins şi învăţarea piesei în germană, cei doi s-au izbit de o problemă şi la transformare.

“Devotamentul nostru pentru această emisiune este dincolo de limite! Şi când colegul şi fratele meu, Cuza, mi-a propus să mă tund, ca să fiu conform personajului, nu puteam să nu accept!”, a mărturisit Emi, în vreme ce Cuza a mai completat: “e un gen muzical şi o trupă care în primă fază te şochează, dar ce ne-a picat, aia facem!”.

Tot el a mai dezvăluit că: “Dacă piesa asta ne va ieşi bine, e cel mai bun moment al nostru ever, din toate sezoanele! Pentru că e foarte grea, e foarte greu de susţinut, foarte greu de cântat. Dacă emisiunea asta va sta încă 30 de ani pe internet, când voi fi eu bunic, vreau să le arăt nepoţilor mei, fericit şi mândru <uite ce făcea tataie când avea 30 de ani!>”.

Prezentatorii transforming show-ului de la Antena 1 au dezvăluit şi ei, la unison, că celor doi concurenţi nu le va fi deloc uşor: “Timbrul solistului de la Rammstein... greu, greu tare! Îţi rupi corzile vocale încercând să-l obţii!”, a mai completat Pepe.

Cum se vor descurca Emi şi Cuza cu provocarea primită la ruletă, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, mâine, de la 20:00, la Antena 1.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Soţii Natanticu bifează încă o premieră la Te cunosc de undeva!: “Trebuia să intrăm cu ceva în istoria emisiunii!”... Te cunosc de undeva! 5 noiembrie 2022. Feli și Nicolai Tand s-au transformat în Aqua și au cântat piesa „Barbie Girl”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x