Antena Căutare

Finala Te cunosc de undeva! 17 decembrie 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții demne de covorul roșu în ultima gală

Prezentatorii și jurații au emanat rafinament în Marea Finală Te cunosc de undeva! sezonul 18 prin ținutele lor demne de covorul roșu.

colaj foto andreea balan si alina puscas finala te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în Finala Te cunosc de undeva! sezonul 18. | Antena 1

Și în această seară Andreea Băla și Alina Pușcaș au atras toate privirile cu aparițiile fără cusur. Atât jurații, cât și prezentatorii s-au aranjat, din nou, la patru ace pentru cea mai importantă gală - Marea Finala a sezonului 18.

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au cucerit prin rafinament în Finala Te cunosc de undeva!, ediția din 17 decembrie 2022

În Finala Te cunosc de undeva! sezonul 18, Andreea Bălan și Alina Pușcaș au mizat pe aparții discrete, dar de efect. Ambele au purtat ținute nude, care le-au pus în valoare trăsăturile superbe.

În timp ce Alina Pușcaș a optat pentru o rochie bej, cu umeri goi, colega ei de platou a avut o ținută mai îndrăzneață, dar la fel de rafinată. Andreea Bălan a emanat senzualitate într-o rochie scurtă, plină de pietre prețioase și accesorizată cu pene albe, dar și un decolteu adânc.

De asemenea, pentru cea mai importantă seară a sezonuli 18, prezentatoarea Te cunosc de undeva! a apleat și la o schimbare de look. Aceasta a avut o coafură care lasă impresia că și-a tuns părul, iar buclele retro îi evidențiază fumusețea naturală a chipului.

Citește și: Interviu CaTine La Masculin cu Aurelian Temișan: „N-am timp să mă uit în grădina altuia și nici nu mă interesează”

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Emi şi Cuza, Jo şi Liviu, Wrs şi Emilian şi Connect-R şi SHIFT luptă pentru trofeul sezonului 18 Te cunosc de undeva!... Finala Te cunosc de undeva! 17 decembrie 2022. Emi și Cuza, transformare spectaculoasă în Hozier. Cum au cântat pe voci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x