Antena Căutare

Finala Te cunosc de undeva! 17 decembrie 2022. Emi și Cuza, transformare spectaculoasă în Hozier. Cum au cântat pe voci

Emi și Cuza s-au transformat în Hozier pentru finala Te cunosc de undeva! și au cântat „Take Me to Church”.

emi si cuza în finala te cunosc te undeva sezonul 18 Galerie
Emi și Cuza s-au transformat în Hozier pentru finala Te cunosc de undeva! și au cântat „Take Me to Church”. | Antena 1

Emi și Cuza, prima pereche de finaliști care a intrat în scenă în această seară, a avut o misiune grea. Cei doi s-au transformat în Hozier și au avut de interpretat celebra piesă „Take Me to Church”, care a ținut primul loc al topurilor muzicale din toată lumea, mult timp.

Emi și Cuza au cântat „Take Me to Church”, pe voci, în Finala Te cunosc de undeva! sezonul 18

Deși s-au speriat când ruleta le-a dat acest personaj, Emi și Cuza s-au ridicat, fără îndoială, la înălțimea acestei seri cu interpretarea lor. Câștigătorii sezonului 17 au reușit să facă, din nou, show, în cuida problemelor vocale.

Încă de la primele acorduri, cei doi i-au cucerit pe jurați, care au urmărit absorbiți momentul superb pus în scenă. Finaliștii Te cunosc de undeva! sezonul 18 au făcut spectacol cu vocile lor puternice iar interpretarea piesei „Take Me to Church” a emoționat întreg platoul.

Iată ce au avut de spus jurații despree transformarea lui Emi și Cuza în Hozier.

Jurizare Emi și Cuza în Finala Te cunosc de undeva! 17 decembrie 2022

„Foarte bine ceea ce s-a văzut, foarte bine ce s-a auzit. Știu de problemele voastre, am fost și noi puși la curent cu probleme vocale ale lui Cuza. Uneori, o răgușeală sau un impediment de genul acesta, în funcție de ce personaj, îți vine mănușă. Mi-a plăcut foarte mult. Felicitări pentru tot ce ați făcut în ultimele două sezoane”, a spus Aurelian Temișan.

„Eu vreau să îi felicit pentru că s-au autodepășit. O piesă cu de dificultate vizibilă au reușit să o ducă până la capăt, într-o manieră de foarte mult bun simț. Au cântat și pe voci, asta m-a bucurat foarte tare. Sinceră să fiu, v-am subestimat. Am crezut că nu vețit putea să faceți această piesă, dar aveți tot ce vă trebuie”, a adăugat și Ozana Barabancea.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Finala Te cunosc de undeva! 17 decembrie 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții demne de covorul roșu în ultima g... Finala Te cunosc de undeva! 17 decembrie 2022. Sore și Emma de la ZU, show total marca Moulin Rouge. Cum le-a ieșit tran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x