Antena Căutare

Finala Te cunosc de undeva 2020. AMI, transformare spectaculoasă în Britney Spears: "Prima finalistă, primul mega-show!"

Finala sezonul 15 "Te cunosc de undeva!" a fost deschisă de către Liviu Teodorescu și Bella Santiago, iar apoi a urmat momentul frumoasei AMI.

Ami, transformare spectaculoasă în Britney Spears: Galerie
Ami, transformare spectaculoasă în Britney Spears:

AMI a a evoluat și a câștigat cele mai multe gale de până acum de la Te Cunosc de Undeva.

Finala a început cu momentul ei senzational: "Prima finalista care se aruncă în marele război al artiștilor este AMI. Micuța noastră concurentă a început sezonul cu stângul, dar a recuperat pe parcurs și a câștigat cele mai multe gale de sâmbătă seara, stârnind tot felul de simpati prin culise", a spus Cosmin Seleși, făcându-i artistei o prezentare spectaculoasă.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. AMI, mai sexy ca oricând, face un show incendiar transformată în Christina Aguilera

AMI s-a bucurat de mai multe transformări, printre care Jennifer Lopez, Dua Lipa, Mădălina Manole, Ștefan Bănică, Misha Miller, Lara Fabian, Tones and I, Nicole Scherzinger și Cleopatra Stratan.

Artista a realizat cele mai unice momente și s-a ridicat la așteptările juraților, care au rămas plăcut surprinși de progresul și transformările ei. "Acest moment se va înscrie în istoria momentelor de neuitat vreodată în acest show "Te cunosc de undeva!", a spus Aurelian Temișan, în urma unei transformări a artistei.

În marea finală, AMI s-a transformat în Britney Spears, o legendă a muzicii pop

"Ăsta va fi examenul suprem al meu de la "Te cunosc de undeva!". Știm cu toții că Britney Spears este o dansatoare incredibilă", a spus AMI în culisele show-ului.

Artista a repetat din greu, iar Ozana Barabancea i-a oferit câteva sfaturi despre modul în care să cânte și să o interpreteze pe Britney Spears. "Nu fii așa de agresivă, vreau un pic mai moale", a sfătuit-o Ozana, care i-a observat în amănunt fiecare gest și timbru vocal.

"Pentru mine a fost mai importantă călătoria, decât că mă aflu printre finaliști. Dacă la început am intrat în show-ul ăsta cu teamă, acum spre finalul sezonului am reușit să mă bucur și mi-ar fi părut tare rău să nu ajung la sentimentul ăsta", a mai mărturisit artista.

Ozana a ținut să evidențieze faptul că AMI este o concurentă extrem de versatilă și că a evoluat rapid. "La început nu am mizat pe ea, deși avea o voce foarte bună. S-a autodepășit și a început să accepte coregrafiile", a mai spus ea.

Citește și: Adda şi Cătălin Rizea, Tavi şi Gabriela Cristea, momente inedite în finala Te cunosc de undeva, de sâmbătă seara, ora 20.00​

AMI a muncit foarte mult și a avut o evoluție vizibilă, iar talentul ei este de-a dreptul unul extrem de mare. Jurații, cât și ceilalți concurenți se mândresc cu micuța artistă, care are o voce de aur și își merită locul în finală.

Artista este foarte încântată de personajul ei, iar acest lucru a determinat-o să facă show.

Prima finalista a serii a făcut un moment de-a dreptul spectaculos, care i-a uimit și pe jurații emisiunii "Te cunosc de undeva!". Show-ul artistei a fost unul memorabil, iar publicul a apreciat fiecare mișcare a ei. Interpretarea a fost una perfectă, iar ea a intrat exemplar în pielea personajului.

"Prima finalistă, primul mega show. Felicitări", a spus Aurelian Temișan. Și Ozana a ținut neapărat să îi mulțumească artistei. "Îți mulțumesc, ești la locul potrivit, în momentul potrivit!"

Andreea Bălan a încercat să îi găsească un defect momentului, însă nu a existat nici măcar unul, iar momentul a fost unul foarte complex.

Finala Te cunosc de undeva 2020. Bella Santiago și Liviu Teodorescu, prestație care a dat fiori pe șira spinării... Finala Te cunosc de undeva! 2020. Jojo a făcut un show impresionant alături de Andrei Lăzăroiu :"A fost magic"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x