Antena Căutare

Finala Te cunosc de undeva 2020. Bella Santiago și Liviu Teodorescu, prestație care a dat fiori pe șira spinării

Sezonul 15 al emisiunii "Te cunosc de undeva!" a ajuns la final, iar cei care au început seara au fost chiar Bella Santiago și Liviu Teodorescu.

Bella Santiago și Liviu Teodorescu, prestație care a dat fori pe șira spinării Galerie
Bella Santiago și Liviu Teodorescu, prestație care a dat fori pe șira spinării

Bella Santiago și Liviu Teodorescu au dat startul în această seară finalei "Te cunosc de undeva!", sezonul 15. Cei doi au cântat o piesă spectaculoasă și au produs fiori pe șira spinării telespectatorilor.

Cei doi au preluat duetul lui Kelly Rowland & Zeek Power și au cântat piesa "Earth Song", care a impresionat publicul încă din prima clipă.

Liviu Teodorescu a mai fost și în cel de-al nouălea sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva!" și a surprins de fiecare dată cu transformările lui spectaculoase. Acesta a participat în marea finală alături de Theo Rose, Feli Donose, Liviu Teodorescu, Geørge, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, însă el a fost desemnat câștigătorul.

Citește și: Adda şi Cătălin Rizea, Tavi şi Gabriela Cristea, momente inedite în finala Te cunosc de undeva, de sâmbătă seara, ora 20.00

Bella Santiago și Liviu Teodorescu, prestație senzațională

Bella Santiago și Liviu Teodorescu sunt două voci încredibile, care fac spectacol împreună, asta s-a întâmplat și în această seară la "Te cunosc de undeva!".

Cei doi au făcut spectacol cu piesa "Earth Song" și cu tranformarea lor. Au interpretat perfect și au întrat în pielea personajelor, lucru apreciat de public și de jurații show-ului.

Momentul celor doi a fost de-a dreptul senzațional și au oferit publicului emoții de neuitat. Bella Santiago și Liviu Teodorescu au cântat în deschiderea finalei "Te cunosc de undeva!", iar acest lucru le-a oferit curaj și încredere concurenților.

Citește și: "Te cunosc de undeva!, ești cel mai bun!" Liviu Teodorescu a câștigat cel de-al nouălea sezon al transformărilor

Premii în valoare de 225.000 de Euro şi peste 150 de artişti în distribuţia Te cunosc de undeva. Marea finală este sâmbă... Finala Te cunosc de undeva 2020. AMI, transformare spectaculoasă în Britney Spears: "Prima finalistă, primul mega-s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x