Antena Căutare

Uau! Grigore Gherman, cea mai dificilă transformare la „Te cunosc de undeva!”! A fost Afric Simone și a riscat să rămână „ca o clătită împrăștiată pe scenă”

Grigore Gherman a avut o misiune dificilă pentru ediția a treia din sezonul 14 „Te cunosc de undeva!”! A făcut cea mai dificilă transformare! A fost Afric Simone și a riscat să rămână „ca o clătită împrăștiată pe scenă”, după cum a avertizat încă de la repetiții coregrafa Daniela Luca aka Furnica.

Grigore Gherman a avut o misiune dificilă pentru ediția a treia din sezonul 14 „Te cunosc de undeva!”! A făcut cea mai dificilă transformare! A fost Afric Simone și a riscat să rămână „ca o clătită împrăștiată pe scenă”, după cum a avertizat încă de la repetiții coregrafa Daniela Luca aka Furnica.

După repetiții intense, Grigore Gherman a pregătit un fel de samba strașnică din Mozambic, devenită mare hit mondial în anii 1970, în rolul lui Afric Simone, cu melodia „Hafanana”.

În rolul Afric Simone, Grigore Gherman a trebuit să aducă pe scenă și fuga artistului, și celebrul „twist” al acestuia, precum și mișcarea de dans „acordeonul cântat cu picioarele”.

„Dacă nu bagă energie și forță în turația aia, o să rămână ca o clătită împrăștiată pe scenă”, a spus coregrafa Daniela Luca aka Furnica, la repetiții.

„Ceva mai obscen nu am întâlnit!”, s-a exprimat Lady Gaga… Adică Cezar Ouatu, de pe canapea.

„Este minunat să intri în pielea unui personaj și să faci niște lucruri pe care în mod normal nu le faci pe scenă. Și trebuie să te bălăcești și să te bucuri de ceea ce ai. Când o să mai faci tu așa?”, i-a spus Andreea Bălan lui Grigore Gherman, transformat în Afric Simone.

„Nu te recunosc așa brunet și super bronzat”, i-a zis și Ozana Barabancea.

Paula Chirilă, în rolul Corneliei Catanga, s-a amuzat pe seama lui Grigore Gherman. „Ăsta micu cred că e ars de la sobă. Cred că n-ai centrală acasă, mămică, așa-i?”, a glumit ea.

„Au, au, au, inima mea!”. Paula Chirilă s-a transformat în Cornelia Catanga și a făcut show la „Te cunosc de undeva!”... Dacă vezi asta, NU ai cum să uiți! I-au pus mustață Bellei Santiago și au provocat-o să cânte „Danțul lui Gherghina” la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x