Antena Căutare

Ileana Ciuculete a murit! Moment cu adevărat unic pe scena de la „Te cunosc de undeva”. Acum trei ani, Pepe o imita perfect pe regretata artistă

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete s-a stins, dar muzica ei va dăinui în veci. Cu un timbru special, artista era foarte greu de imitat, căci vocea ei era una pe care ai fi recunoscut-o dintr-o mie.

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete s-a stins, dar muzica ei va dăinui în veci. Cu un timbru special, artista era foarte greu de imitat, căci vocea ei era una pe care ai fi recunoscut-o dintr-o mie.

Grea misiune i-a dat ruleta lui Pepe în 2014, atunci când i-a fost „scris” să o imite pe inegalabila artistă! În cea de-a VII-a gală din sezonul 6 de la "Te cunosc de undeva!", Pepe a cântat melodia interpretată de Ileana Ciuculete - ”Ciorbă de curcan”.

A ridicat sala în picioare și pe bună dreptate! Cu costum popular, perucă blondă și înflorituri în glas, interpretarea lui Pepe ne va aduce zâmbetul pe buze atunci când ne vom aminti de artistă.

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, marți, la spital. A fost prim-solistă la ansamblurile ''Danubius'' din Drobeta Turnu Severin, ''Nicolae Bălcescu'' din Craiova și ''Călușul'' din Scornicești, dar a și colaborat cu alte ansambluri artistice din țară în turnee și spectacole.

Activitatea sa discografică însumează 30 de albume și peste 400 de melodii proprii.

De-a lungul carierei artistice, a fost premiată în țară cu trei discuri de aur și cu un disc de platină, iar în Serbia cu un disc de aur.

"Te cunosc de undeva!", lider de audienta la orase si in toata tara... Andreea Bălan, total schimbată cu noul look! Artista s-a filmat în trafic cântând hiturile de la Andre! "Liberă la ...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Ultimele știri
x