Antena Căutare

Înalt, musculos, singur...: cum arată cumnatul Andreei Bălan! Admiratoarele: „Semeni cu Bruce Willis!”

Dacă Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva” este singură la părinți, George, soțul ei, mai are un frate. Cumnatul artistei e numai bun de... luat! Înalt, musculos, singur, cu alură de star hollywoodian, Cristian pare să fie apropiat de fratele mai mic.

Dacă Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva” este singură la părinți, George, soțul ei, mai are un frate. Cumnatul artistei e numai bun de... luat! Înalt, musculos, singur, cu alură de star hollywoodian, Cristian pare să fie apropiat de fratele mai mic.

Fanii cred că seamănă cu nimeni altul decât Bruce Willis, iar noi tindem să le dăm dreptate. Vă reamintim că artista și George au spus cel mai sincer şi emoţionant Da din viaţa ei, în cel mai romantic mod posibil, pe o plajă din Malibu. Într-un decor de basm, i-a jurat iubire tatălul fetiţei ei şi şi-au promis că vor fi împreună pentru totdeauna.

Cristian nu le-a fost aproape, dar cu siguranță va fi prezent la botezul Ellei.

Ruby sau Beyonce? Nici juraţii nu mai ştiu! Atitudinea, vocea, interpretarea şi dansul i-au adus frumoasei cântăreţe pre... Andreea Bălan pune la cale petrecerea anului! Imagini de vis de la cel mai așteptat eveniment al momentului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x