Antena Căutare

Interviu de excepție cu Aurelian Temișan: „Am văzut Liceenii de 18 ori și l-am urât pe Ștefan Bănică”

Aurelian Temișan a fost invitat în emisiunea „De-a viața ascunselea”, prezentată de Florentina Fântânaru. Artistul a mărturisit: „Am văzut Liceenii de 18 ori și l-am urât pe Ștefan Bănică”

Aurelian Temișan a fost invitat în emisiunea „De-a viața ascunselea”, prezentată de Florentina Fântânaru. Artistul a mărturisit: „Am văzut Liceenii de 18 ori și l-am urât pe Ștefan Bănică”

Invitat în emisiunea Florentinei Fântânaru, Aurelian Temișan își amintește cum în copilărie concura fecvent cu sorasa. Tatăl artistului îl răsplătea pe cel care interpreta ce mai bine melodia pe care trebuia să o învețe. Temișan recunoaște că sora sa câștiga de cele mai multe ori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aurelian Temișan își amintește un episod al copilăriei sale care l-a determinat să muncească mai mult. La nunta surorii sale, tatăl artistui nu l-a lăsat să cânte pentru că îl considera nepregătit.

Aurelian Temișan, în duet cu fiica sa, pe scena de la Sala Palatului

În urmă cu ceva timp, Temișan a urcat pe scena Sălii Palatului de mână cu fiica sa. Cei doi au cântat în duet în memoria lui Dan Spătaru. Despre prima apariție pe o scena a fiicei sale,Dora, Aurelian mărturisește: „N-a fost un test pentru ea, a fost un test pentru mine”.

Aurelian Temișan dezvăluie că l-a urât pe Ștefan Bănică Junior”. Vezi interviul integral și află motivul pentru care i-a purtat pică îndrgitului artist din Liceenii

Sursă: Antena 3

Citește și: Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, poveste de iubire de aproape un sfert de secol!

Doar câteva ore ne despart de o nouă rundă de transformări senzaționale! Concurenții „Te cunosc de undeva!” sunt gata de... Printre nori și îngeri, Liviu Teodorescu a fost, din nou, superstar pe scena „Te cunosc de undeva!”: „Doamne, ești fanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x