Antena Căutare

Jazzy Jo, diagnosticată cu laringită chiar înaintea galei „Te cunosc de undeva!”

Când în sfârşit ruleta i-a adus un rol confortabil, care să îi scoată în evidenţă calităţile vocale, mai exact transformarea în senzuala Dua Lipa, Jazzy Jo, partenera lui Zarug, a trăit o spaimă de zile mari. Cu doar 2 zile înainte de filmările pentru cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cântăreaţa a fost diagnosticată cu laringită.

Colaj cu Jazzy Jo și Zarug la Te cunosc de undeva Galerie
Când în sfârşit ruleta i-a adus un rol confortabil, care să îi scoată în evidenţă calităţile vocale, mai exact transformarea în senzuala Dua Lipa, Jazzy Jo, partenera lui Zarug, a trăit o spaimă de zile mari. | Antena 1

„Nu mi-a venit să cred că mi se întâmplă asta, că pot să am acest ghinion!”, a declarat artista chiar înainte de a aduce pe scena transforming show-ului o colaborare de excepţie, care a reuşit să reunească două generaţii de fani din întreaga lume – Elton John & Dua Lipa.

„După ce am stat câteva ore ca să diger ghinionul care m-a lovit, m-am remontat, am început tratamentul şi am apelat şi la toate trucurile pe care le ştiam, pentru ca filmarea să mă găsească într-o formă cât mai bună!”, a mai completat Jazzy Jo.

Citește și: Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Zarug și Jazzy Jo au devenit Nicolae Guță și Sorina. Cum sună piesa "Tuche" interpretată de ei

Dacă a reuşit sau nu să ducă la bun sfârşit momentul pe scena Te cunosc de undeva! şi, mai ales, cum s-a descurcat artista cu senzualitatea personajului adus de ruleta Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, în cadrul celei mai noi gale a transforming show-ului.

Jazzy Jo își dorește personaje care să o scoată din zona de confort, la Te cunosc de undeva!

La rândul său, partenera sa din show, Jazzy Jo, declară: „Cred că o să îmi fie greu să mă repun pe picioare la nivel de mişcare, după atâta vreme în care am fost inactivă, aşa că îi cer clemenţă Furnicăi, coregrafa noastră, pentru că m-am ambiţionat să revin full ON!”.

La fel de nerăbdătoare aşteaptă şi ea personaje care să o scoată cu totul din zona de confort: „Nu mi-e teamă de penibil! Te cunosc de undeva! e un tur de forţă pentru artişti, ştiam asta, aşa că primesc provocările cu poftă de nou şi bun! Aşteptăm ordinul de la Ruli, cu de toate: lentile de contact, proteze dentare, coregrafie si personaje trăsnite!”, a completat Jazzy Jo.

Citește și: Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Jazzy Jo şi Zarug au devenit Montserrat Caballé și Freddie Mercury în prima ediție

Opt cupluri de concurenţi au spus <DA!> spectaculosului joc al transformărilor, la Te cunosc de undeva!, în cel de-al 17-lea sezon al show-ului de la Antena 1. Emi şi Cuza, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei şi Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu vor face spectacol la dublu.

„Am urmărit show-ul şi nu mi-e teamă de nimic! Provocarea pentru mine va fi lucratul în echipă, în armonie deplină – mă refer aici la coregrafie şi canto, nu mi-e teamă nici de epilat, nici de lentilele de contact... travesti-ul mă distrează!”, a declarat Zarug, care însă a completat: „De când ne-a arătat Romică momentul căzăturii lor, pe trepte, mă gândesc serios să am grijă să nu-mi rup gâtul, coborând graţios în vreo gală!”.

Romică Ţociu i-a cerut ajutorul lui Ciro de Luca pentru momentul de la Te cunosc de undeva!: „E îngrozitor pentru mine!”... Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții imperiale în cea de-a treia gală a transformăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x