Antena Căutare

”Pisi, pisi” a răsunat la ”Te cunosc de undeva!” Jean de la Craiova l-a adus pe pe scenă pe Mihai Constantinescu și a fost bestiiial: ”M-a impresionat căldura din vocea lui!”

O nouă ediție incendiară la ”Te cunosc de undeva!”, întrucât Jean de la Craiova a oferit un moment cu totul și cu totul spectaculos. 

O nouă ediție incendiară la ”Te cunosc de undeva!”, întrucât Jean de la Craiova a oferit un moment cu totul și cu totul spectaculos.

Astfel, celebrul artist a urcat pe scena transformărilor și a reușit să-i dea gata pe jurații show-ului întrucât s-a transformat în Mihai Constantinescu, iar piesa ”Pisi, pisi” a răsunat mai tare ca niciodată!

”M-a impresionat. Căldura din voce, căldura cu care a executat totul. Trebuie să spunem că acest compozitor a făcut hituri pe bandă rulantă. Bravo.”, i-a spus Ozana.

”O transformare excepțională. Acest look relaxat, interpretarea relaxată, a fost genial.”, i-a spus și Temișan.

Ascultă varianta originală a piesei, mai jos:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Transformarea care i s-a potrivit mănușă! Connect-R l-a adus pe scena de la ”Te cunosc de undeva!” pe John Legend... Pe tocuri și în costum popular! Alin Gheorghișan a făcut senzație la ”Te cunosc de undeva!”, unde s-a transformat în Iri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x