Antena Căutare

Jojo a fost o adevărată Camila Cabello la „Te cunosc de undeva”! Artista i-a uluit pe toți

Spectacolul a devenit de-a dreptul magic în ediția 9 din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” atunci când pe scenă a urcat frumoasa și talentata Jojo!

Jojo a fost o adevărată Camila Cabello la „Te cunosc de undeva”! Artista i-a uluit pe toți Galerie
Jojo, concurentă în sezonul 15 „Te cunosc de undeva”

Emisiunea Te cunosc de undeva poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

În această ediție a super show-ului transformărilor, Jojo a primit sarcina de-a interpreta piesa „My Oh My” a celebrei cântărețe Camila Cabello. Timp de mai multe zile la rând, artista s-a antrenat intens și a exersat mișcările scenice, atitudinea de star și orice alt detaliu specific interpretei.

Apoi, în ediția 9 din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, Jojo a demonstrat din plin faptul că este extrem de talentată și că nu există vreo provocare îndeajuns de dificilă pentru ea.

Jojo s-a transformat în Camila Cabello la Te cunosc de undeva

Au fost momente de-a dreptul magice, iar spectacolul oferit de concurentă ne-a „păcălit” pentru un moment să credem că suntem la concertul Camilei Cabelo!

Îmbrăcată cu o ținută mulată și de culoare roșie, Jojo a fost o adevărată apariție. La finalul momentului, artista a fost lăudată nu doar pentru voce, ci și pentru mișcările scenice.

citește și: Toto Dumitrescu, mai lasciv ca niciodată, la „Te cunosc de undeva”! „A fost un moment foarte erotic”

Jurații emisiunii „Te cunosc de undeva” i-au făcut mici observații, dar au lăudat-o din plin pentru performanța sa.

„De fiecare dată, la fiecare gală, îmi place să-ți urmăresc evoluția, de la antrenamente și până la când ai emoții. Ceea ce am auzit acum mi-a plăcut foarte mult”, a dezvăluit Ozana Barabancea.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Maria Dragomiroiu și Raoul ar fi fost mândri! Liviu și Andrei Ștefănescu au făcut show la „Te cunosc de undeva”... De neoprit! Tavi Clonda a făcut show la superlativ la „Te cunosc de undeva”! „Tulai Doamne, ăsta e talentat la tot”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x