Antena Căutare

Lucrurile o iau razna definitiv. Lucian Ionescu, explozie de voce și culoare la „Te cunosc de undeva!”

Zgomot și mult antren. Piesa lui David Lee Roth a răsunat puternic în boxele din platou, iar jurații s-au înclinat în fața rockerului de serviciu de la „Te cunosc de undeva”

Zgomot și mult antren. Piesa lui David Lee Roth a răsunat puternic în boxele din platou, iar jurații s-au înclinat în fața rockerului de serviciu de la „Te cunosc de undeva”.

Cine este fanul muzicii rock a avut parte de un moment de excepție în această seară. Lucian Ionescu a fost mai efervescent ca niciodată, melodia „Goin' crazy” i-a venit ca o mănușă concurentului, iar domnii și doamnele de la masa judecătorilor au fost de acord că pletosul și-a făcut traba cu prisosință.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Amna o imită pe Fergie, la “Te cunosc de undeva”! „O să fiu în chiloți și nu o să mă simt prea confortabil...”... Amna, un M.I.L.F. perfect! Bărbații din juriu au privit fără să respire pe Fergie de ROmânia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x