Antena Căutare

Mesajul Ilonei Brezoianu după ce ea și Florin Ristei au pierdut la mustață finala Te cunosc de undeva. Cum l-a tachinat pe Cuza

La Super Neatza cu Răzvan și Dani, Ilona Brezoianu l-a felicitat pe Cuza, în felul ei caracteristic, după ce acesta și Emi au câștigat Finala Te cunosc de undeva din acest sezon. Iată cum l-a tachinat colega lui Florin Ristei de la show-ul transformărilor.

colaj de imagini cu ilona brezoianu si cuza, emi la tcdu Galerie
La Super Neatza cu Răzvan și Dani, Ilona Brezoianu l-a felicitat pe Cuza, în felul ei caracteristic, după ce acesta și Emi a câștigat finala Te cunosc de undeva din acest sezon. Iată cum l-a tachinat colega lui Florin Ristei de la show-ul transformărilor. | Antena 1

Din opt cupluri, doar patru s-au aflat în cursa pentru premiul cel mare de 15.000 de euro: Emi și Cuza, Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Alexia și Dima, Romică Țociu și Carmen Chindriș. Publicul și juriul și-au spus părerea și clasamentul final a arătat așa:

  • Carmen și Romică s-au clasat pe locul 4.
  • Alexia și Dima s-au clasat pe locul 3.
  • Ilona și Florin Ristei s-au clasat pe locul 2.
  • Emi și Cuza s-au clasat pe locul 1.

Citește și: Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Cine a câștigat Finala Te cunosc de Undeva! Emi și Cuza au obținut premiul de 15.000 de euro

Ilona Brezoianu i-a tachinat pe Cuza și Emi după ce a câștigat Te cunosc de undeva sezon 17

La Super Neatza de la Antena 1, Ilona Brezoianu, Cuza și Emi au vorbit despre Finala Te cunosc de undeva. Între cele două echipe a fost o diferență de 6 puncte.

”Nici nu vreau să particip la prezentarea asta. Îmi este rușine cu mine și cu tot. În primul rând, ați acaparat toate emisiunile de la Antena 1. Ați început cu alte emisiuni, ați început cu Super Neatza, unde aveam și eu un coleg care prezenta emisiunea asta și care era foarte bun.

I se spunea maestrul Florin, dar acuma... Acum m-am apucat să zic și eu o propoziție, unu la mână. Doi la mână, începem pe piesa lor. Aseară au câștigat Finala. Deci asta e blestem ce mi se întâmplă în dimineața asta.”, a zis Ilona Brezoianu, în stilul caracteristic.

Citește și: Mesajele lui Cuza și Emi după ce au câștigat Te cunosc de undeva!. Ce au scris pe internet

”Felicitări, Ilona, ați fost minunați aseară”, a intervenit Cuza. ”Felicitări și vouă, nu ați fost minunați, dar felicitări. Asta e viața. Vreau să știe și oamenii de acasă că publicul care a votat din sală era plătit, oameni buni. Era 50 de lei și un sendviș. Și eu am văzut o basculantă de sendvișuri, vă spun sincer, de la colegii mei care au venit cu sendvișuri și un pic de bani”, a glumit tânăra și s-au auzit hohote de râs în platou.

”Nu este adevărat”, s-a apărat Cuza, cu care Ilona a fost darnică și l-a lăsat să prezinte Super Neatza cu Răzvan și Dani. ”L-am văzut și pe colegul tău, mă fac că nu l-am văzut.”, a mai adăugat colega lui Florin Ristei de la Te cunosc de undeva.

Câteva secunde mai târziu, Ilona i-a certat pe colegii săi pentru că i-au pus un scaun diferit lui Emi. Ea a zis că acesta arăta bizar lângă colegele sale din cauza modului în care era așezat. Întreg schimbul de replici e în materialul video din galeria foto.

Mesajele lui Cuza și Emi după ce au câștigat Te cunosc de undeva!. Ce au scris pe internet... Emi și Cuza, câștigătorii sezonului 17 Te cunosc de undeva! Finala, lider de audienţă pe toate segmentele de public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x