Antena Căutare

Mesajul transmis de Nicole Cherry după ce i s-a anunțat participarea la „Te cunosc de undeva”: „Tare fericită sunt să mă întorc”

Nicole Cherry va participa la „Te cunosc de undeva” alături de Poetul Rapp. Ce mesaj le-a transmis fanilor din mediul online imediat după ce s-a aflat de participarea ei în show-ul transformărilor de la Antena 1 și AntenaPLAY.

colaj foto Nicole Cherry despre participarea la Te cunosc de undeva Galerie
Nicole Cherry va participa la „Te cunosc de undeva” alături de Poetul Rapp. Ce mesaj le-a transmis fanilor din mediul online imediat după ce s-a aflat de participarea ei în show-ul transformărilor de la Antena 1 și AntenaPLAY. | Antena 1/Instagram

A mai rămas foarte puțin timp până când începe un nou sezon Te cunosc de undeva. Noi perechi vor debuta pe scenă și unele au fost deja anunțate. Opt cupluri de artiști au sous „da” provocării show-ului de transformare, iar printre artiști se numără, Amna, CRBL, Anca Țurcașiu și Nicole Cherry.

Nicole Cherry intră în competiție alături de poetul rap, însă identitatea lui nu a fost dezvăluită încă. Artista a mai participat la Te cunosc de undeva în urmă cu zece ani și a făcut furori cu transformări în artiste legendare precum Whitney Houston, Mariah Carey sau Indila.

Nicole Cherry se întoarce la „Te cunosc de undeva” după zece ani. Ce mesaj a transmis

Nicole Cherry a mai participat la „Te cunosc de undeva” în primul ei an de carieră și este bucuroasă să se întoarcă din nou pe scena transformărilor.

„Tare fericită să mă întorc la <Te cunosc de undeva> după zece ani. De data aceasta voi avea și un partener. Sunt curioasă dacă aveți idee despre cine este vorba. Important este să lăsați un comentariu la ultima mea postare. Ne vedem din 1 aprilie la <Te cunosc de undeva>”, a declarat Nicole Cherry pe Instagram.

Fanii spun că Poetul Rapp, concurentul alături de care va participa Nicole Cherry în competiție, ar fi Juno, însă dacă au ghicit sau nu, vom afla în curând.

„Transforming show-ul arată pentru mine ca o perioadă extraordinară de antrenament, dezvoltare şi descoperire artistică. Sunt convins că voi întâmpina momente şi situaţii în care n-am mai fost vreodată şi care totodată mă vor „împinge” să evoluez. Şi clar vom râde mult! Sunt foarte fericit că fac echipă cu Nicole Cherry, vom rupe tot! P.S. am emoţii maaari, dar asta să nu se consemneze!”, a declarat Poetul rapp.

Nicole Cherry se așteaptă să fie multă muncă în acest sezon, însă asta nu o sperie.

„Sunt foarte nerăbdătoare, „Te cunosc de undeva!” îmi trezește foarte multe amintiri plăcute din primul an, cel în care m-am lansat, și cred că a avut o contribuție enormă la formarea mea ca artist. Mă așteaptă multă muncă, dar și emoții pe care abia aștept să le retrăiesc!”, a declarat Nicole Cherry, potrivit A1.ro.

Sezonul 19 al emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1 are premiera pe 1 aprilie 2023, de la ora 20:00

Alături de ei, pe scena transforming show-ului de la Antena 1 vor evolua în acest sezon şi Amna şi Milionara din Tenerife. Amna, aşa cum este cunoscută publicului Cristina Andreea Frunzăreanu, a primit cu mare bucurie propunerea de a participa la Te cunosc de undeva!

CRBL și Anca Ţurcaşiu, primele nume de la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Când va avea loc premiera show-ului

„Când m-a sunat producătoarea emisiunii şi m-a întrebat <<Ce faci în următoarele patru luni?>>, eram la volan. Am parcat şi am ţipat muuult de tot, de bucurie. I-am răspuns fără să stau pe gânduri <Nimic, sunt cu voi la platou!>. Am fost cea mai, cea mai fericită şi sunt în continuare; mă simt binecuvântată că sunt într-o echipă atât de frumoasă şi recunoscătoare pentru tot ce ne-a dat Dumnezeu. Nu mi-e frică de absolut nimic, sunt sigură că vom face faţă cu brio provocărilor deloc puţine la număr şi spun asta pentru că atât eu, cât şi partenera mea suntem serioase, muncitoare, dedicate, ce să mai... avem echipa cea mai potrivită!”. La rândul ei, cea pe care telespectatorii o cunosc deocamdată sub pseudonimul Milionara din Tenerife spune:

„Am fost mega încântată când am primit această propunere. Cunosc foarte bine show-ul, Te cunosc de undeva! este un format super fun, curat şi totodată unul care te ajută foarte mult să te dezvolţi ca artist. Abia aştept să văd ce provocări ne rezervă, mai ales că eu cred foarte mult în echipa noastră!”.

Nicole Cherry şi Poetul rapp şi Amna şi Milionara din Tenerife, următoarele două echipe ale sezonului 19 „Te cunosc de u... ADDA și Codruţa Filip se alătură sezonului 19 „Te cunosc de undeva!”. Cu cine vor face echipă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x