Antena Căutare

Michael Jackson de România a câștigat a treia ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”! Liviu Teodorescu a făcut show în ritm de „Beat it”!

Se pare că Michael Jackson i-a purtat mult noroc, căci Liviu Teodorescu a câștigat cea de-a treia ediție a sezonului IX „Te cunosc de undeva”, în ritm de „Beat it!”

Michael Jackson de România a câștigat a treia ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”! Liviu Teodorescu  a făcut show în ritm de „Beat it”! Galerie
Michael Jackson, TCDU | Antena 1

Se pare că Michael Jackson i-a purtat mult noroc, căci Liviu Teodorescu a câștigat cea de-a treia ediție a sezonul IX, „Te cunosc de undeva”, în ritm de „Beat it!”

Toți concurenții s-au descurcat de minune în această seară, dar interpretarealui Liviua adus pe scenă un spectacol plin de culoare și dinamism, reușind astfel să se facă remarcat.

Personaje legendare, voci impecabile, show total: este rezumatul celei de-a treia ediții a sezonului IX „Te cunosc de undeva!”.

Cel mai credibil Michael Jackson!”, a spus juratul Aurelian Temișan.

Bravo Liviu, bravo Michael!

Nicoleta Nucă, nu te mai recunoaștem! O Annie Lennox care ne-ar face să visăm și ziua!... Show-ul transformarilor a fost urmarit de peste 2.000.000 de telespectatori "Te cunosc de undeva!", lider de a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x