Antena Căutare

Îți dau lacrimile! Mihaela Runceanu, omagiată de Carmen Rădulescu și George Nicolescu, la „Te cunosc de undeva!” – VIDEO

Cea de-a 11-a ediție a show-ului „Te cunosc de undeva!” a început cu un moment plin de emoție, în care Carmen Rădulescu și George Nicolescu au cântat un duet-tribut pentru Mihaela Runceanu.

Cea de-a 11-a ediție a show-ului „Te cunosc de undeva!” a început cu un moment plin de emoție, în care Carmen Rădulescu și George Nicolescu au cântat un duet-tribut pentru Mihaela Runceanu.

Carmen Rădulescu și George Nicolescu au cântat melodia „Să-nvingă dragostea”, pe care artistul a interpretat-o anterior alături de Mihaela Runceanu.

„A fost un moment atât de frumos și unic, pentru că am cunoscut-o pe Mihaela Runceanu. Am fost în două turnee împreună în care am fost cu spectacole prin țară. Am cunoscut-o și ca om și ca artist. Nota 12 este prea mică pentru ea”, a spus Carmen Rădulescu, după duet.

La rândul lui, George Nicolescu a spus că a plâns mult după regretata Mihaela Runceanu.

„Eu am cunoscut-o pe Mihaela de prin anul 1979, când ea venise ca profesoară la Buzău. Eu eram atunci profesor la Buzău, iar relația între noi n-a fost decât de cântec și de bucurie. Între noi s-a creat o emulație fantastică, datorită unei trupe pe care am făcut-o la Buzău”, a spus și George Nicolescu.

„Mihaela a fost și va rămâne pentru mine o amintire deosebită. Cât am plâns pentru ea! O săptămână n-am fost bun de nimic, după moartea ei”, a adăugat el.

Jurata Ozana Barabancea a vorbit despre regretata artistă.

„Am cunoscut-o, dar prea puțin. Eram eleva ei de vreo patru săptămâni. Atât de bună profesoară și atât de exigentă și totuși atât de apropiată de elevi…”, a spus și jurata Ozana Barabancea.

Florin Ristei prezintă alături de Alina Pușcaș cea de-a 11-a ediție a show-ului „Te cunosc de undeva!”. El îl înlocuiește pe Cosmin Seleși, cât acesta filmează în India și Sri Lanka, pentru emisiunea „Asia Express”.

Duetul „Să-nvingă dragostea” al Mihaelei Runceanu cu George Nicolescu poate fi ascultat în clipul de mai jos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Liviu Vasilică, Andrea Bocelli, Amanda Lear, Coolio, André și Nana Mouskouri, pe aceeași scenă, la “Te cunosc de undeva... A fost perfect! Connect-R, de nerecunoscut! S-a transformat în Coolio și a cântat senzațional „Gangsta's Paradise”, la „...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x