Antena Căutare

Mihai Petre, în vacanță de Paștele catolic. Cum s-a afișat juratul „Te cunosc de undeva” alături de soție și cele două fetițe

Mihai Petre și-a surprins fanii din mediul online cu o imagine de colecție din vacanță alături de familie. Detaliul observat de fani.

colaj foto Mihai Petre și familia sa Galerie
Mihai Petre și-a surprins fanii din mediul online cu o imagine de colecție din vacanță alături de familie. Detaliul observat de fani. | Antena 1 / Instagram

Mihai și Elwira Petre sunt căsătoriți din 2008 și au împreună două fetițe. Cei doi au participat la Asia Express, acolo unde publicul a avut ocazia să-i cunoască mai bine pe cei doi, arătând cât de mult se iubesc, în ciuda faptului că mai sunt și nemulțumiri, ca în orice altă relație.

Cei doi au plecat într-o vacanță alături de cele două fetițe și au impresionat cu un portret de familie.

Mihai Petre, imagine emoționantă cu soția și cele două fiice ale sale. Detaliul observat de fani

Mihai Petre este din acest sezon jurat în emisiunea „Te cunosc de undeva”, iar Elwira Petre se ocupă de școala de dans pe care cei doi o au împrenă și de educația fetițelor. În cadrul unui interviu oferit recent, Elwira Petre a spus că soțul ei are un program încărcat și îi e dor să mai facă echipă cu el într-un proiect.

Ce studii are Mihai Petre. Facultatea pe care a absolvit-o nu are nicio legătură cu dansul

„Fetele sunt proiectele mele în momentul de față, dar și școala de dans. Mă bazez pe Mihai, îl putem vedea la „Te cunosc de undeva!”. Îmi este dor, însă la cât de mult de muncă avem, este suficient momentan. (n.r. – îi este dor să aibă un proiect cu soțul)”, a declarat Elwira.

Însă chiar dacă cei doi nu mai fac parte dintr-un proiect tv, cei doi își acordă timp unul altuia atunci când se poate. Cei doi au plecat într-o vacanță de familie și se bucură din plin se zilele libere, mai ales că Elwira sărbătorește Paștele Catolic.

Cei patru s-au afișat cu toții foarte zâmbitori, îmbrăcați lejer, servind câte o înghețată.

„Am plecat câteva zile in vacanța. La mulți ani tuturor celor care își serbează astăzi ziua numelui! Paste fericit, @elwirapetreofficial si tuturor celor care celebrează astăzi Învierea Domnului! Va îmbrățișăm”, a scris Mihi Petre în dreptul imaginii postate pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii au fost încântați să-i vadă pe cei patru într-oipostază de familie și le-au complimentat pe fetițele celor doi.

„Absolut superbi!!! Fetitele adorabile, superbe, perfecte.. Mi se par cei mai frumoși copii de vedete!”, „Vacanța plăcută,familie frumoasă”, „Ce familie frumoasă”, au fost câteva dintre mesajele scrise de fani în mediul online.

Elwira Petre, declarații emoționante despre căsnicia cu Mihai Petre: „Cred că ne declarăm cumva iubire zilnic”

Într-un interviu recent, Elwira Petre a vorbit despre relația sa cu Mihai Petre. Frumoasa soție a juratului de la „Te cunosc de undeva” spune că nu se pune problema de gelozie în relația lor, iar dragostea și-o demonstrează zilnic prin gesturi mici.

Elwira Petre, imagine rară cu mama sa de ziua de naștere a acesteia. Cum arată femeia care i-a dat viață

„Cred că ne declarăm cumva iubire zilnic, prin lucrurile mici. Nu există momente în care zicem: Hai să ne așezăm la masă și să ne spunem poezii! S-a întâmplat așa în Asia pentru că s-a adunat foarte mult dor, dor de fete, dor de casă, dor de familie, de viața obișnuită, de zi cu zi. Cred că fiecare când este în Asia și simte acest dor, simte o mare ușurare în momentul în care pune totul pe hârtie și cumva le exteriorizează puțin”, a spus Elwira pentru Ego.ro.

Damian Drăghici a slăbit 70 de kilograme. Imagini de nerecunoscut înainte de transformare: „Eu nu eram gras de la mâncar... ADDA şi Radu Bucălae, puşi în dificultate de coregrafie la Te cunosc de undeva! ADDA: „Au încercat să mă înveţe şi mama ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x