Antena Căutare

Moment fără precedent la Te cunosc de undeva! Pepe: „În decizia voastră stă semifinala!”

Cel de-al 18-lea sezon al transforming show-ului de la Antena 1 se apropie cu paşi repezi de marea finală şi odată cu ea şi momentele fără precendent în istoria emisiunii. S-a întâmplat şi în cea de-a 13-a gală, difuzată sâmbătă aceasta, de la 20:00, la Antena 1, când Pepe s-a văzut nevoit să declare: „În decizia voastră stă semifinala!”.

Pepe și Alina Pușcaș Galerie
„Hei, România! Avem cu ce!”, astea au fost primele cuvinte cu care Alina şi Pepe au deschis cea mai nouă gală Te cunosc de undeva! | Antena 1

„Hei, România! Avem cu ce!”, astea au fost primele cuvinte cu care Alina şi Pepe au deschis cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!. „Avem cu ce să ne mândrim! Avem super concurenţi, super juraţi, super antrenori si super transformări! Şi o super ediţie în care una dintre echipe poate să îşi câştige încă de astăzi locul în marea finală!”, au mai completat ei.

Citește și: Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022. Rona Hartner și tatăl lui Connect-R, dialog savuros în culise. Ce s-a întâmplat la machiaj

Premieră la Te cunosc de undeva! Ce se va întâmpla sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1

Încă de la începutul galei, prezentatorii au dezvăluit faptul că situaţia din clasament este una extrem de strânsă: patru echipe ( Jo şi Liviu, Emi şi Cuza, Wrs şi Emilian şi Eliza şi Cosmin Natanticu) au câte două gale câştigate, iar cuplul cu cele mai multe gale câştigate intră direct în finală, conform regulamentului. Astfel, Alina şi Pepe au explicat că fie va exista o echipă care va intra direct în finală, fie se vor pregăti pentru un mega duel, cum nu s-a mai văzut în istoria transforming show-ului.

Citește și: Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022. Rona Hartner și Johny Romano, transformare uimitoare în Joe Cocker - „Unchain my heart”

La finalul prestaţiilor, când se acordau ultimele puncte din partea concurenţilor, Pepe a intervenit: „În decizia voastră stă semifinala! Voi doi sunteţi singurii oameni, în acest moment, care ştiu dacă vom avea un super duel săptămâna viitoare sau avem deja un finalist!”. Cărui cuplu i-a spus aceste cuvinte prezentatorul Te cunosc de undeva! şi, mai ales, care a fost deznodământul ediţiei, telespectatorii pot afla urmărind cea de-a 13-a gală a emisiunii, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x