Antena Căutare

Moment incendiar! Maria Buză și Pepe se dezbracă pe scenă

Maria Buză și Pepe se transformă în Brigitte Bardot și Jeanne Morreau și cântă “Viva Maria!”, sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”. Și, pe parcursul piesei, se vor dezbrăca până la budigăi și corset.

Maria Buză și Pepe se transformă în Brigitte Bardot și Jeanne Morreau și cântă “Viva Maria!”, sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”.

Și, pe parcursul piesei, se vor dezbrăca până la budigăi și corset. Pentru aceste transformări, Pepe și Maria mărturisesc că au repetat foarte mult.

Este o piesă foarte grea și e pentru prima dată când cânt în limba franceză. În plus, trebuie să și improvizăm”, spune Pepe.

Avem de interpretat o partitură extrem de specială... Noi ne și dezbrăcăm, ne și îmbrăcăm, ne și coafăm, ne și certăm”, spune și Maria. “Dar muzical vom fi bine”, conchide Pepe.

Cum vor aprecia Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurelian Temișan și Andrei Aradits prestația Mariei Buză și a lui Pepe, telespectatorii Antenei 1vor vedea sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Moment de zile mari! Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Andrei Aradits cântă în trupa lui Brenciu... Brigitte Bardot și Jeanne Moreau, Rihanna, Jim Carrey, Andra și Conchita Wurst, la “Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x