Antena Căutare

Monica Anghel de la „Te cunosc de undeva” stă într-un conac fabulos! Ce surpriză au turiștii care o vizitează

Monica Anghel, artistă de renume și concurentă în sezonul nou al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, este mândra proprietară a unui conac cu opt camere!

Monica Anghel de la „Te cunosc de undeva” stă într-un conac fabulos! Ce surpriză au turiștii care o vizitează Galerie
Monica Anghel, concurentă în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Epidemia de coronavirus din România a afectat programul de spectacole sau filmările diferiților artiști din țara noastră, printre aceștia fiind și Monica Anghel. Însă, aceasta nu a disperat, ci a ales să înlocuiască timpul petrecut pe scenă cu cel petrecut...la conac!

Monica Anghel are un conac în satul Bratia din județul Argeș

Izolată la domiciliu alături de familia sa, Monica Anghel a profitat de timpul liber și a muncit cu drag și spor, pentru ca micul ei palat cu aer vechi să arate de-a dreptul impecabil.

citește și: Monica Anghel are un băiat care îi seamănă leit! Cum arată Aviv

Surprinzător este modul în care concurenta din noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” a reușit să îmbine elementele decorative vechi și rustice cu obiecte moderne! Conacul „Sfânta Elena” din satul Bratia din județul Argeș arată acum impecabil, iar Monica Anghel a acceptat chiar să ofere mai mutle detalii despre acest loc minunat.

„Mă bucur extraordinar de mult de acest loc și îmi place cum arată. E cald, e primitor, e curat, ceea ce e foarte important. Ai căldură, ai apă caldă, ai peisaj, ai muzică...Ai toate condițiile, practic. Putem face aici piese de teatru, recitaluri de pian și în perioada pandemiei ne-am făcut aici și o mică sală de sport”, a dezvăluit Monica Anghel, mândră de conacul pe care l-a transformat într-un real loc de poveste.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena Stars ca să descoperi ce detalii a dezvăluit Monica Anghel despre conacul său.

Pe îndrăgita artistă Monica Anghel o vom revedea în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, difuzat în această toamnă, la Antena 1!

Monica Anghel revine pe scenã, de data aceasta alãturi de bunul sãu prieten, Marcel Pavel, Romicã Ţociu va face echipã cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, iar Cãtãlina Grama Jojo, Adda, AMI, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

Monica Anghel și Marcel Pavel vor cânta pentru prima dată împreună într-un show de divertisment de o asemenea anvergură.

Monica Anghel de la „Te cunosc de undeva” stă într-un conac fabulos! Ce surpriză au turiștii care o vizitează

Monica Anghel și Marcel Pavel, în noul sezon „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Monica Anghel și Marcel Pavel, în noul sezon „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

citește și: Ei sunt concurenții "Te cunosc de undeva", sezonul 15! Noi vedete intră în jocul transformărilor, la Antena 1

“Mã bucur sã particip din nou şi bucuria e şi mai mare cã pot sã fiu alãturi de bunul meu prieten, Marcel, pentru cã noi suntem prieteni de 35 de ani. Ne leagã extraordinar de multe lucruri, e suficient sã ne uitãm unul la altul şi ştim deja ce vrem sã ne spunem. Aşa cum spunea şi Marcel, atmosfera e extraordinarã la platou, oamenii sunt minunaţi, de asta am şi venit, sã ne simţim bine, sã ne bucurãm împreunã cu colegii noştri şi sã se bucure şi oamenii care se uitã la noi de toate personajele pe care le vom face!”, a fost dezvăluirea artistei despre experiența sa de la emisiunea „Te cunosc de undeva”.

Jojo a dezvăluit totul! Ce se schimbă în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1... Ozana Barabancea a dat din casă! Ce dezvăluire a făcut despre noul sezon „Te cunosc de undeva!”. „A luat foc, pur și sim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x