Antena Căutare

Nadir, pentru prima dată pe scenă cu tatăl lui, miercuri, la “Te cunosc de undeva!”

Nadir Tamuz cântă pentru prima dată alături de tatăl său, Nadir Hashim, miercuri, 25 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”

Nadir Tamuz cântă pentru prima dată alături de tatăl său, Nadir Hashim, miercuri, 25 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”

Cei doi se vor transforma în Khaled și Amr Diab și vor interpreta piesa “Habibi Ya Nour El Ain”.

Tatăl lui Nadir, de profesie inginer mecanic, este născut în Irak, însă locuiește de foarte mulți ani în România. “Am fost partizan în Irak și, în 1971, partidul m-a trimis aici. Ulterior, am fost plecat pentru zece ani în Libia, ca inginer și profesor universitar, și m-am întors în România după 1990”, spune Nadir Hashim.

Despre fiul său, domnul Nadir are numai vorbe frumoase. “Sunt foarte mândru de Tamuz, din toate punctele de vedere”, a mai spus acesta.
Cum vor aprecia jurații acest moment special de familie, susținut de Nadir și tatăl său, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 25 noiembrie, de la ora 20.00, în cea de-a unsprezecea ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

"Te cunosc de undeva!", lider de audiență la orașe și în toată țara... Janis Joplin, Bob Marley, Madonna, Smiley și Dan Ciotoi vin, miercuri, la “Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x