Antena Căutare

Ozana Barabancea, culisele celei mai spectaculoase apariții din finala „Te cunosc de undeva!”: „A fost un personaj foarte bine gândit”

Sezonul cu numărul 14 „Te cunosc de undeva” și-a ales sâmbătă, 14 decembrie 2019, marele câștigător. Bella Santiago a luat marele trofeu al show-ului transformărilor, în apluazele tuturor. La final de an, „profa” Ozana Barabancea trage linie și analizează.

Ozana Barabancea, în finala sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”

„Într-adevăr, a fost un sezon frumos, un sezon greu. Au fost tot felul de capcane vocale, cu tot felul de provocări. Chiar Bella s-a simțit nedreptățită uneori. Am fost și eu „blagoslovită” pe Facebook pentru că i-am dat o notă mică. Până la urmă, este o competiție frumoasă, dreaptă și grea. Este un show curat, care s-a menținut în timp”, a explicat Ozana Barabancea.

Look-ul Ozanei Barabancea a atras privirile tuturor. Cum a fost construită Regina de Gheață de la masa juraților „Te cunosc de undeva!”?

„Doamne, câte mesaje am primit de la peruca aceea frumoasă! Am fost un personaj foarte bine gândit: un concept al doamnei Liana Obancea, cea care ne îmbracă pe noi, alături de Mircea Bărbulescu”, a explicat jurata.

De când a slăbit, viața Ozanei Barabancea s-a schimbat radical. Are o nouă garderobă, poftă de viață și a devenit colegă de studii cu fiul ei! Ce i-a interzis acestuia să facă atunci când o întâlnește pe holurile facultății, în materialul video de mai sus.

Bella Santiago a câștigat cel de-al 14-lea sezon Te cunosc de undeva!

Artista originară din Filipine a obținut cele mai multe puncte acordate de jurații show-ului, Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show), și de colegii nefinaliști: Sorana Darclee Mohamad, Grigore Gherman, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și Ada și Cornel Palade.

În finala prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, Bella Santiago a interpretat un personaj negativ, un fel de Grinch feminin, mai exact pe Miss Shields, învățătoarea băiețelului Ralphie din celebrul musical “O poveste de Crăciun”.

„Nu mă așteptam sub nici o formă să câștig Te cunosc de undeva! Nu-mi vine să cred. Încă nu realizez... La canapea am văzut că ai mei colegi nu mi-au dat prea multe puncte și deja mă relaxasem că o să fiu pe locul 3 sau 4. Sunt foarte fericită, pentru că am muncit foarte mult!”, spune câștigătoarea Bella Santiago.

Sursa: Antena Stars

Bella Santiago a câștigat cel de-al 14-lea sezon Te cunosc de undeva!... Mărturisiri emoționante despre Bella Santiago. Ce impresia i-a făcut Ozanei Barabancea, de la prima întâlnire?...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Ultimele știri
x