Antena Căutare

Ozana Barabancea a dat din casă! Ce dezvăluire a făcut despre noul sezon „Te cunosc de undeva!”. „A luat foc, pur și simplu!”

Ozana Barabancea, jurată la „Te cunosc de undeva!”, a făcut o dezvăluire despre noul sezon al emisiunii, ce va fi difuzat din toamnă, la Antena 1.

Ozana Barabancea a dat din casă! Ce dezvăluire a făcut despre noul sezon „Te cunosc de undeva!”. „A luat foc, pur și simplu!” Galerie
Ozana Barabancea

„Este un sezon superb. Avem și prospături, între concurenți, avem și veteran, avem umor, avem voci, avem provocări, avem un balet extraordinar, avem un juriu minunat, evident, avem profesori foarte buni.

Avem cu ce ne lăuda și cred că publicul de-abia așteaptă. Am pus un singur teaser pe Facebook și a luat foc, pur și simplu, internetul. M-am bucurat că suntem așa de așteptați. Oamenii chiar au nevoie de lucruri frumoase.

Emisiunea reprezintă o lampă de lansare pentru unii concurenți. «Te cunosc de undeva!» este ofertantă pentru orice concurent”, a spus Ozana Barabancea, la „Star Matinal”.

Jurata de la „Te cunosc de undeva!” a mai făcut o dezvăluire – una c ear putea inspira toate femeile din lume.

Ei sunt concurenții "Te cunosc de undeva", sezonul 15! Noi vedete intră în jocul transformărilor, la Antena 1

„La 51 de ani ai mei sunt foarte frumoasă. Mia grasă, mai slabă, nu contează! Mă simt foarte bine în pielea mea”, a spus ea.

Cel de-al 15-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, și care îi are ca jurați pe Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan va fi difuzat în această toamnă, la Antena 1.

Monica Anghel de la „Te cunosc de undeva” stă într-un conac fabulos! Ce surpriză au turiștii care o vizitează... Ozana Barabancea a dat cea mai bună replică, după ce a fost criticată că s-a operat! „Nu-mi pare rău”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x