Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:30Chefi la cuţite

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Imagini incredibile de la Revoluție. Ozana Barabancea, pe tanc, alături de soldații români: „Oare mai trăiesc oamenii ăștia?”

Ozana Barabancea, imagini incredibile de acum 30 de ani. Artista este surprinsă în ipostaze incendiare alături de soldaţii români.

„Am scos de la naftalină un album de fotografii de acum 30 de ani...Uitându-mă la pozele astea, chiar mă întrebam dacă oamenii ăștia mai trăiesc.”

Fotografiile au fost făcute, a dezvăluit Ozana Barabancea, chiar pe 24 decembrie 1989. Artista a făcut dezvăluiri șocante despre acele zile de teroare.

„Am fost zi de zi acolo. Fotografiile mi le-a făcut un vecin, dar eu eram complet singură. Nu mia fost frică!”

Mărturii cutremurătoare, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena Stars

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro