Antena Căutare

Ozana Barabancea a dat cea mai bună replică, după ce a fost criticată că s-a operat! „Nu-mi pare rău”

Ozana Barabancea, jurată la „Te cunosc de undeva!”, a dat cărțile pe față, dezvăluind ce i-a răspuns unei femei care a criticat-o că s-a operat la stomac, pentru a scădea în greutate.

Ozana Barabancea a dat cea mai bună replică, după ce a fost criticată că s-a operat! „Nu-mi pare rău” Galerie
Ozana Barabancea a dat cărțile pe față! Cea mai bună replică, după ce a fost criticată că s-a operat! „Nu-mi pare rău” | Facebook

„M-am operat la stomac pentru sănătate. Și evident că a trebuit să scap de excesul de piele și evident că au fost și niște mici retușuri. Lucrez într-un domeniu în care partea estetică totuși contează. Și vreau să fiu cât se poate de armonioasă și sănătoasă.

Nu puteam să trec de la 128 de kilograme la 70-75, cât am acum, pentru că aveam și o vârstă și nu puteam să fac asta fără o operație. Nu-mi pare rău nicio secundă”, a spus ea, la „Star Matinal”.

„La 51 de ani ai mei sunt foarte frumoasă. Maa grasă, mai slabă, nu contează! Mă simt foarte bine în pielea mea”, a spus ea.

Ozana Barabancea a dat din casă! Ce dezvăluire a făcut despre noul sezon „Te cunosc de undeva!”. „A luat foc, pur și simplu!”

Cel de-al 15-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, și care îi are ca jurați pe Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, va fi difuzat în această toamnă, la Antena 1.

Ozana Barabancea a dat din casă! Ce dezvăluire a făcut despre noul sezon „Te cunosc de undeva!”. „A luat foc, pur și sim... „E frumoasă, provocatoare!”. Cum arată fiica Ozanei Barabancea. Ce lecție i-a dat jurata de la „Te cunosc de undeva!” fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x