Antena Căutare

Pe scena Te Cunosc de Undeva, Toto Dumitrescu se transformă în In-Grid și cântă piesa "In Tango"

Spectacolul incendiar a continuat cu numărul de travesti al lui Toto Dumitrescu. Acesta nu a avut o misiune ușoară. Personajul care i-a picat la ruletă a fost cântăreața italiană, In-Grid. Toto Dumitrescu a interpretat piesa "In Tango", una dintre cele mai cunoscute melodii de acest gen.

Toto Dumitrescu și momentul de travesti, în care intră în pielea cântăreței italiene In-Grid
Toto Dumitrescu se transformă în In-Grid la Te Cunosc de Undeva

Nu putem spune decât un cuvânt ''Pasiune’’. Dar am mai putea adăuga senzualitate’’ și ’’romantism’’. Travesti-ul l-a pus la încercare datorită versurilor în limba franceză, dar actorul a făcut față cu brio.

Frumușelul Toto a stat bine cu vocea, dar și pe...tocuri. Baletul Furnix a fost la înălțime ca întotdeauna, amintind de Argentina, acolo de unde vine stilul de dans tango.

Totuși, la masa juriului nu au curs numai laude. Atitudinea prea degajată a lui Toto Dumitrescu nu îi dă pace lui Aurelian Temișan.

''Ai o lene în tine! Unoeri mă doare pe mine!, i-a spus Aurelian Temișan. Juratul a adăugat: ''O lene care uneori te ajută''.

Emisiunea „Te Cunosc de Undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1 și pe Antena Play!

Romică Țociu și Adriana Trandafir, în pielea celebrilor Blue Brothers la Te Cunosc de Undeva. Vezi ce le-a dat mari bătă... Moment încărcat de emoție la Te Cunosc de Undeva | Liviu și Andrei s-au transformat în Andrea Bocelli și Sarah Brightman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x