Antena Căutare

Pepe a publicat prima imagine cu băiețelul lui nou-născut. Cum arată bebelușul pe care l-a ferit până acum de camere

Pepe a ezitat să publice imagini cu băiețelul lui nou născut, însă proaspătul tătic le-a făcut fanilor Te Cunosc de Undeva! o surpriză de milioane și a publicat un story în ce timp ce urmărește show-ul alături de băiețel.

pepe pe fundal alb imbracat in sacou negru si camasa neagra Galerie
Pepe a publicat prima fotografie cu băiețelul lui, Pepe Junior | Antena 1

De când a devenit tată pentru a traia oară, Pepe a fost foarte discret în privința vieții de familie. Prezentatorul de la Te cunosc de undeva! a preferat să-l țină pe micuțul care îi poartă numele departe de lumina reflectoarelor.

În timpul difuzării ediției din 18 iunie însă, cântărețul a realizat un story special pe contul de Instagram și le-a făcut tuturor cunoștință cu bebelușul nou născut.

Citește și: Pepe, imagini înduioșătoare cu fiica sa cea mică, de ziua ei. Cum arată și cât a crescut Rossa

Pepe s-a filmat într-un tricou alb, în timp ce îl ține pe micuțul cu păr închis la culoare în brațe. Bebelușul pare să bea din biberon în timp ce tăticul lui le transmite admiratorilor că urmăresc show-ul Te Cunosc de Undeva! ca baieții.

De ce nu a vrut Pepe să arate imagini cu băiețelul lui, Pepe Junior

„Mulţumesc pentru urările transmise lui Pepe Junior. 23 de ani am aşteptat acest moment. Toată lumea întreabă de ce nu îl arăt. Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile. El e pe zi ce trece mai frumos, se schimbă de la o zi la alta”, a spus Pepe, pe contul personal de YouTube, potrivit ego.ro.

Citește și: De la ce vine numele de scenă al lui Pepe. Puțini știu ce semnifică numele artistului

Pepe și Yasmine, iubita lui, au urat bun venit pe lume micuțului puțin mai devreme decât anticipau, pe 7 iunie 2022. Pepe Junior a cântărit 2,7 kilograme.

Prima imagine cu Yasmine Ody, iubita lui Pepe, de când a născut

De curând, Yasmine Ody a publicat pe rețelele sociale o fotografie în oglindă de tip „selfie” care a atras atenția internauților. Bruneta a îmbrăcat un tricou alb și o pereche de colanți ce i-au lăsat la vedere atuurile fizie.

De altfel, iubita artistului și-a asortat tinuta cu o pereche de ochelari de soare și o geantă roșie, care s-au potrivit de minune cu outfit-ul.

Cum a anunțat Pepe că urmează să devină din nou tată, de data aceasta alături de Yasmine Ody

Cum a anunțat Pepe că urmează să devină tată pentru a teria oară

Pepe și Yasmine au preferat să țină vestea că vor deveni părinți cât mai departe de luminile reflectoarelor, însă artistul s-a decis să își anunțe oficial fani în cadrul unui concert restrâns.

Vedeta le-a dezvăluit oamenilor prezenți la eveniment că iubita sa este însărcinată în șapte luni, iar cât de curând vor deveni părinți. De altfel, cântărețul a spus că va avea un băiețel.

Citește și: Imagini rare cu Pepe și Yasmine Ody. Ipostaza tandră în care a fost surprins artistul, alături de noua lui iubită

"Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea persoanlă, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (...) Voi fi tătic și voi avea un băiețel. Mulțumesc, Yasmine, din suflet. Cel mai frumos cadou!”, a mărturisit Pepe în timpul concertului, vizibil emoționat, dar extrem de entuziasmat, conform spynews.ro.

Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Jazzy Jo şi Zarug au interpretat excepțional Aretha Franklin, cu celebra piesă "... Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Anisia Gafton și Ionuț Rusu s-au transformat în Vanilla Ice. Cum sună piesa "Ic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x