Căutare Live

Povestea hitului „Uită-mă” merge mai departe. Andreea Balan și Cortes au lansat super piesa ”Suflete pereche”

Andreea Balan scoate piesă după piesă! Artista a lansat o nouă melodie la finalul săptămânii trecute. Dar asta nu e tot! Andreea revine cu un nou clip, alături de artistul Cortes. A mai colaborat de altfel cu el şi în urmă cu vreo patru ani, pentru hitul „Uită-mă”.

Dupa ce au colaborat pentru hitul „Uita-ma", single ce a cucerit publicul si a adunat aproape 50 de milioane de vizualizari pe YouTube, Andreea Balan si Cortes lanseaza continuarea acestui capitol: „Suflete pereche". Daca „Uita-ma" este o piesa despre suferinta pe care doi indragostiti o simt atunci cand incheie o relatie, „Suflete pereche" dezvaluie momentul in care cei doi accepta sa mearga mai departe si sa isi gaseasca adevaratul suflet pereche, fiecare pe drumul sau.

„Noi am avut mare succes cu piesa respectivă pentru că este scrisă din suflet și e cumva mesajul pe care eu am vrut să îl trimit prin versuri a reușit și Andreea să îl transmită foarte bine prin interpretarea ei și prin voce. Ne-am gândit că acea piesă a lăsat câteva semne de întrebare la sfârșit, nu era 100% rezolvată situația.” , a explicat Cortes.

Filmările au durat o zi întreagă. „Noi suntem obișnuiți cu munca multă”

Cortes urmează să scoată un nou album în primăvara, iar Andreea Bălan va scoate multe melodii noi. „Este foarte important să te adaptezi pieței” , a mărturisit Andree Bălan.

Te cunosc de undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara. Show-ul transformărilor a fost urmărit de peste 1.2 ... Sâmbătă, de la 20.00, Raluka și Ana Baniciu sunt invitate speciale la Te Cunosc De Undeva!...
Ultimele știri