Antena Căutare

Premiera Te cunosc de undeva!, lider de audiență la oraşe şi întreaga ţară

Prima ediție a celui de-al 18-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, câștigată de cuplul Emilian şi Wrs, cu o transformare de senzaţie în Queen s-a impus aseară ca lider de audiență la oraşe şi întreaga ţară. Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Pepe a adunat în fața micilor ecrane peste 1.5 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 22:14.

rona si johnny romano deghizati in amy winehouse la te cunosc de undeva sezon 18 Galerie
Rona Hartner & Johny Romano au făcut spectacol cu impersonarea lui Amy Winehouse. Pe scena transforming show-ului a urcat apoi formaţia Generic, interpretată într-o manieră de senzaţie de Eliza & Cosmin Natanticu. | Antena 1

Așadar, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul întregului public urban, premiera Te cunosc de undeva! a fost lider de audienţă, cu 6.6 puncte de rating şi 20.6% cota de piată, în vreme ce Pro TV înregistra atunci doar 5.1 puncte de rating şi 15.9% cota de piaţă.

Premiera Te cunosc de undeva!, lider de audiență la oraşe şi întreaga ţară

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6.1 puncte de rating și 19% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 5.6 puncte de rating şi 17.5% cota de piaţă.

Spectaculosul joc al transformărilor a început în forță în cel de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva!, cu personaje dintre cele mai diverse, muzică live și multă voie bună. Cele 8 cupluri de concurenți au intrat în joc cu mult entuziasm, iar jurații Ozana Barabancea (canto), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show) au fost impresionați de felul cum aceștia și-au pregătit primele roluri oferite de ruleta personajelor.

Primele „victime” ale ruletei au fost cei doi campioni ai sezonului trecut Te Cunosc de Undeva!, Emi şi Cuza. Cei doi au deschis în forţă spectacolul transformărilor, aducând pe scena transforming show-ului nu una, ci două... Conchita Wurst. „Mi-aţi confirmat de ce aţi câştigat marea finală! Mă bucur că aţi revenit!” le-a spus Andreea Bălan.

Connect-R, şi SHIFT au calmat imediat spiritele cu o transformare de zile mari în Daddy Yankee – Con Calma, în vreme ce Rona Hartner & Johny Romano au făcut spectacol cu impersonarea lui Amy Winehouse. Pe scena transforming show-ului a urcat apoi formaţia Generic, interpretată într-o manieră de senzaţie de Eliza & Cosmin Natanticu.

Despre următorul cuplu, colegii au spus că este unul dintre cele mai atipice de la Te cunosc de undeva!, însă Feli şi Nicolai Tand i-au impresionat pe cei din platou cu transformarea în Alicia Keys şi Jay-Z, în ciuda englezei, care i-a dat ceva bătăi de cap lui Nicolai.

Jo & Liviu Teodorescu au făcut un show de zile mari cu transformarea în Jason Darulo & Nicki Minaj, iar Sore & Emma de la ZU au determinat-o pe jurata Andreea Bălan să se reîntoarcă în copilărie cu transformarea în Andre – Liberă la mare. Spectacolul transformărilor a fost închis de către Emilian şi Wrs, cu o transformare de senzaţie în Queen, moment cu care şi-au adjudecat şi marele premiu al serii.

Momentele coregrafice ale serii au fost susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica, în vreme ce profesorii de canto - Crina Mardare şi de actorie - Adriana Trandafir i-au antrenat pentru transformările din această săptămână.

Cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a doua gală a celui de-al 18-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Te cunosc de undeva! 10 septembrie 2022. WRS și Emilian au câștigat prima gală din sezonul 18...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x