Antena Căutare

Romică Țociu & Adriana Trandafir se transformă în Irina Loghin și Fuego, la Te cunosc de undeva!

În a opta ediție a sezonului XV de la "Te cunosc de undeva!", Romică Țociu și Adriana Trandafir se transformă în Irina Loghin & Fuego și cântă piesa "Măicuţa vrea să mă-nsor".

Romică Țociu & Adriana Trandafir se transformă în Irina Loghin și Fuego, la Te cunosc de undeva!
Romică Țociu & Adriana Trandafir se transformă în Irina Loghin și Fuego, la Te cunosc de undeva!

Pe ritmuri tradiționale, Romică Țociu devine Fuego și Adriana Trandafir o interpretează pe marea cântăreață populară Irina Loghin. Transformarea celor doi a adus zâmbete pe fața juraților, dar și admirație pentru că cei doi s-au descurcat de minune pe scenă.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Mai mult, "Fuego" a luat-o la dans pe jurata Andreea Bălan, care a răspuns pozitiv la invitația cântărețului de a împărți câțiv pași pentru o asemenea interpreatre.

Din scenă nu a lipsit nici Ozana Barabancea, care binedispusă și jovială a dat mâna cu Romică Țociu pentru a veni pe scenă. Până la final, întregul juruiu s-a ridicat de la masă și s-a alăturat artiștilor pentru a încununa cum se cuvine o interpretare demnă de aplauze.

Momentul artistic a fost complet: voce, dans și prezență scenică. Cei doi au fost extrem de carismatici și au impresionat prin măiestria talentului lor.

Irina Loghin, sfaturi pentru Cosmin Seleși și Alina Pușcaș

"Că vorbim de maturitate, vreau să-ți dau un sfat fetița mea, că rămâi cu Paul sau că nu rămâi, dar tu ești o fată frumaosă, îmi place de tine că ești cochetă, elegantă, dar eu îți dau un sfat, dacă vrei să arăți bine ca mine trebuie să aplici sistemul.. Trebuia să începi de acum patru cinci ani!", spune Adriana Trandafir

Și pentru Cosmin Seleși: "Te știu de când aveai patru, cinci centimetri. Eu mi-aș dori să fii partenerul meu la alergat în Herăstrău pentru că, ia uitați dragii mei, o muzică săsnătoasă într-un corp sănătos"

Urmăriți întreg momentul mai jos

Adda este Rihanna de România? Artista a făcut Show total pe scena Te cunosc de undeva!... Toto Dumitrescu se transformă în Frank Sinatra, la Te cunosc de undeva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x