Antena Căutare

Ruby a petrecut Ziua Îndrăgostiţilor cu mamaia ei: ”Pe bunica mea o surprind noaptea cum numără banii!”

Ruby a venit la Răi da buni și a vorbit despre familia ei. ”Pe bunica mea o surprind noaptea cum numără banii!”, a afirmat vedeta.

Ruby a venit la Răi da buni și a vorbit despre familia ei. ”Pe bunica mea o surprind noaptea cum numără banii!”, a afirmat vedeta.

"I-auzi, mamaie, m-au chemat să vorbesc despre tine! Noi încă locuim împreună şi are grijă de mine mereu. Acum trei zile, mi-a făcut pandişpan la 3 dimineaţa. Deşi are 80 de ani, este în putere. Am petrecut chiar şi Ziua Îndrăgostiţilor cu ea. Aş putea să o angajez contabil pentru că noaptea îmi numără banii, mă avertizează când arunc cu ei în stânga şi în dreapta", a povestit Ruby la Antena Stars.

Din artist, mecanic auto! Daniel Max Dragomir s-a apucat de recondiționat motociclete... Ruby, cu posteriorul pe maşina de spălat și cântecul dulce în glas! Matinalii de la „Neatza” s-au făcut că nu o cunosc ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x