Antena Căutare

Sâmbătă, de la 20:00, Connect-R şi SHIFT cântă alături de Florin Vasilică şi grupul Teleormanul la Te cunosc de undeva!

Cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 vine cu o provocare de zile mari pentru cuplul Connect-R şi SHIFT. După ce şi-au testat cunoştinţele de limba spaniolă cu provocarea Daddy Yankee, dar şi sensibilitatea cu transformarea în James Brown, Connect-R şi SHIFT schimbă total registrul.

Sâmbătă, de la 20:00, Connect-R şi SHIFT cântă alături de Florin Vasilică şi grupul Teleormanul la Te cunosc de undeva! Galerie
Cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 vine cu o provocare de zile mari pentru cuplul Connect-R şi SHIFT. După ce şi-au testat cunoştinţele de limba spaniolă cu provocarea Daddy Yankee, dar şi sensibilitatea cu transformarea în James Brown, Connect-R şi SHIFT schimbă total registrul. | Antena 1

Pentru cea mai nouă ediţie a transforming show-ului, cei doi au primit o provocare de zile mari – Florin Vasilică şi grupul Teleormanul. Iar pentru ca presiunea să fie şi mai mare, aceştia s-au alăturat băieţilor pe platoul Te cunosc de undeva!.

Connect-R şi SHIFT cântă alături de Florin Vasilică şi grupul Teleormanul la Te cunosc de undeva!

Deşi la prima vedere li s-a părut o piesă relativ uşoară, la antrenamente şi-au dat seama că nu e deloc aşa: „Numai pe asta nu o mai făcusem!”, a dezvăluit SHIFT, în vreme ce Connect-R a completat la antrenamentele de canto: „Avem probleme la ritm, e o piesă cu măsuri compuse, ba e de patru, ba e de două! E foarte greu!”.

Cum s-au descurcat Connect-R şi SHIFT, dar şi ce cuplu a câştigat bonusul de 100 de puncte pus pentru prima oară la bătaie în cadrul transforming show-ului, telespectatorii vor putea afla urmărind sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

În premieră la Te cunosc de undeva!, bonusul de 100 de puncte va fi acordat sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1... Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Emilian și Wrs, transformarea inedită în Beyonce. Cum s-au descurcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x