Antena Căutare

Spectacol magic la „Te cunosc de undeva”! AMI i-a cucerit pe jurați cu piesa „Dance Monkey”

Spectacol la superlativ în ediția 9 din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1! AMI a rupt orice barieră și, preț de câteva minute, a devenit Tones and I și a interpretat magistral piesa „Dance Monkey”!

Spectacol magic la „Te cunosc de undeva”! AMI i-a cucerit pe jurați cu piesa „Dance Monkey” Galerie
AMI la emisiunea „Te cunosc de undeva”

Emisiunea Te cunosc de undeva poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că AMI este o artistă extrem de talentată, capabilă să intre în pielea oricărui personaj și de acest lucru ne-am convins din plin și în ediția 9 din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Și de data aceasta, cântăreața a primit din partea ruletei un rol dificil și s-a descurcat de minune.

AMI a devenit Tones and I la Te cunosc de undeva și a făcut un show magic

În această ediție a show-ului, AMI s-a antrenat intens pentru a intra cât mai bine în pielea personajului Tones and I, o cantautoare cunoscută mai ales pentru piesa „Dance Monkey”.

Ajutată de jurații Ozana Barabancea și Cristi Iacob, artista a demonstrat nu doar că este extrem de talentată, ci și că nu există roluri imposibile pentru ea. Odată urcată pe scenă, AMI a făcut un show la superlativ și toată lumea s-a distrat de minune.

La final, jurații i-au lăudat din plin prestația din această ediție a show-ului „Te cunosc de undeva” și chiar au pus-o să cânte acapela și ceea ce a urmat a fost de-a dreptul magic! Cu o voce de milioane, cântăreața i-a electrizat pe toți!

citește și: Toto Dumitrescu, mai lasciv ca niciodată, la „Te cunosc de undeva”! „A fost un moment foarte erotic”

Ce alte detalii au mai dezvăluit jurații emisiunii „Te cunosc de undeva” despre talentata AMI?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

„Alabina”, hitul pe care dansai la petreceri! Romică Țociu și Adriana Trandafir au făcut magie curată la „Te cunosc de u... Adda a lăsat balada și a cântat muzică populară la „Te cunosc de undeva”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x