Antena Căutare

Suspans, emoții și lacrimi de fericire, sâmbătă, în MAREA FINALĂ a show-ului “Te cunosc de undeva!”

Sâmbătă, 16 mai, de la ora 20.30, transforming-show-ul “Te cunosc de undeva!” își va desemna câștigătorul celui de-al șaptelea sezon, într-o finală plină de suspans, emoție și lacrimi de fericire.


Sâmbătă, 16 mai, de la ora 20.30, transforming-show-ul “Te cunosc de undeva!” își va desemna câștigătorul celui de-al șaptelea sezon, într-o finală plină de suspans, emoție și lacrimi de fericire.


“Bătălia finală” se va da sâmbătă seara, la Antena 1, între cei patru finaliști, Alina Eremia, Cezar Ouatu, Daniel Iordăchioae și Alb Negru. Fiecare dintre ei va reprezenta o decadă și va cânta câte o melodie celebră din muzica anilor 2000, ’90, ’80 și ’70. În marea finală “Te cunosc de undeva!”, Alina Eremia o va imita pe cea mai provocatoare artistă din anii 2000, Lady Gaga, iar Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru îl vor întruchipa, în dublu exemplar, pe starul latino al anilor ’90, Ricky Martin. Cezar Ouatu se va transforma într-un simbol al anilor ’80, megastarul Michael Jackson (și spune că a slăbit trei kilograme, în perioada în care a pregătit acest personaj), iar Daniel Iordăchioae va reprezenta anii ’70, cu o piesă a nemuritorului Freddie Mercury.


Nefinaliștii se vor transforma, la rândul lor, în câteva personaje dragi tuturor românilor. Fiecare va reprezenta câte o zonă a țării și va imita unul dintre artiștii reprezentativi ai acesteia, acompaniați de taraful Silvian Voicu. Lidia Buble o va întruchipa pe Ileana Sărăroiu (Muntenia), Oana Sîrbu o va imita pe Maria Lătărețu (Oltenia), Liviu Vârciu va fi Nicolae Furdui-Iancu (Transilvania), iar Raluca și Denisa Tănase de la Bambi se vor transforma în Mioara Velicu (Moldova). După ce vor interpreta personajele care le-au picat la ruletă, nefinaliștii îi vor puncta pe colegii lor, finaliștii, notele lor adăugându-se celor acordate acestora de către jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Andrei Aradits.


Invitații speciali ai galei finale vor fi Maria Buză, Pepe, Jorge și CRBL, câștigători ai sezoanelor anterioare ale show-ului, care se vor transforma încă o dată în... Elena Cârstea, Julie Andrews – din „Marry Poppins”, Naarghita, respectiv Keith Flint, solistul trupei The Prodigy. De asemenea, jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, împreună cu baletul “Te cunosc de undeva!” și doi invitați speciali vor aduce în fața telespectatorilor un fragment din musicalul “Romeo și Julieta”.


În afara marelui premiu oferit câștigătorul celui de-al șaptelea sezon, sâmbătă seara, la Antena 1, Alina Pușcaș și Cosmin Seleși vor acorda și premiul pentru cea mai surprinzătoare transformare a acestui sezon.


Cine vor fi premianții celui de-al șaptelea sezon, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 16 mai, de la ora 20.30, în marea finală a show-ului “Te cunosc de undeva!”

Sâmbătă, în marea finală “Te cunosc de undeva!”, Cezar Ouatu o cere de soție pe iubita lui, Andreea... Sâmbătă, în marea finală “Te cunosc de undeva!”, Oana Sîrbu o face să plângă pe Maria Buză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x