Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Amna și Misha, apariție de senzație pe scenă. Cum a arătat transformarea lor în Delia

Amna și Misha au cucerit publicul, dar și jurații cu momentul lor marca Delia. Cele două au făcut show total și au umplut platoul Te cunosc de undeva! de culoare și energie pozitivă.

Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Amna și Misha, apariție de senzație pe scenă. Cum a arătat transformarea lor în Delia Galerie
Amna și Misha s-au transformat în Delia la Te cunosc de undeva! sezonul 19 | Antena 1

După ce s-au cunoscut chiar pe platorile de filmare ale transforming show-ului de la Antena 1, Amna și Misha și-au dorit să facă echipă. Dorința lor s-a împlinit odată cu sezonul 19 Te cunosc de undeva! și au fost extrem de fericite să afle în cine se transformă pentru prima dată.

Amna și Misha au făcut show cu transformarea în Delia la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cum le-a ieșit momentul

Vestea că intră în pielea colegei lor de breaslă, Delia, le-a bucurar extrem de mult pe cele două. Artistele au făcut un adevărat show în platoul emsiunii cu piesa „Unde Dragoste Nu E”.

Cântatul, coregrafia și distracția s-au împletit perfect în momentul „nebun” pe care cele două artiste l-au adus pe scena trasforming show-ului. Amna și Misha au trecut peste inhibiții, iar ținutele lor au aprins imaginația tuturor celor din sală, dar și a telespectatorilor.

Nici jurații nu și-au putut lua ochii de la ele și le-au admirat pe tot parcursul transformării în Delia.

Jurizare Amna și Misha la Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023

„Vă iubesc de mor! Sunteți frumoase, sexy, momentul colorat. Ați dansat, v-ați mișcat, a fost un moment superb, dar ați fost mai mult voi”, a spus Andreea Bălan.

„Am văzut două modele de femininate, voluptoase, o minuăție. S-a văzut foarte frumos, iar voi sunteți superbe”, a adăugat și Cristi Iacob, după momentul celor două tranformate în Delia.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. CRBL și Radu Țibulcă, de nerecunoscut cu transformarea în Marilyn Manson. Cum s-au ... Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril, moment emoționant cu aria „The Phantom of The Opera”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x