Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținute fără cusur în prima gală din acest sezon. Cum au apărut

Te cunosc de undeva! sezonul 19 și-a făcut debutul în mare stil. Jurații și-au reluat locul la masa, iar Pepe și Alina Pușcaș s-au asigurat că totul este aranjat pentru o seară de show total. Atât jurații, cât și prezentatorii s-au aranjat la patru ace pentru prima gală din noul sezon.

colaj foto andreea balan si alina puscas te cunosc de undeva sezonul 19 Galerie
Andreea Bălan au strălucit în ținutele alese pentru premiera sezonului 19 Te cunosc de undeva! | Antena 1

Prima ediție Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzată pe 1 aprilie 2023, a început în forță. Gazdele transforming show-ului, Pepe și Alina Pușcaș, i-au invitat pe jurați în platou, în aplauzele tuturor celor prezenți în sală. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan și Mihai Petre și-au făcut aparița, pe rând, pregătiți pentru debutul unui spectacol exploziv. Cu toții s-au pregătit până în cele mai mici detalii și au ales ținute demne de covorul roșu, pentru prima gală Te cunosc de undeva! din acest sezon.

Citește și: Mihai Petre se alătură juriului Te cunosc de undeva! „Voi fi atent la detaliile din referinţă, dar nu mă voi limita la asta!”

Ce ținute au purtat Andreea Bălan și Alina Pușcaș în prima gală Te cunosc de undeva! din 1 aprilie 2023. Cele două au strălucit

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au atras, din nou toate privirile, în prima gală Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cele două și-au făcut apariția în ținute spectaculoase care le-au pus în valoare trupul armonios și au strălucit, la propriu, în lumina reflectoarelor.

În timp ce prezentatoarea transforming show-ului de la Antena 1 a ales o să aibă o apariție diferită, jurata a optat pentru o rochie ce i-a flatat silueta.

În prima ediție, Alina Pușcaș a purtat un deux-pièces, format dintr-o pereche de pantaloni negri evazați și un sacou, în aceeași nuanță, cu accente strălucitoare. Pata de culoare au fost, însă, florile de tradafiri naturali așezați în partea de sus pentru a-i oferi un aer romantic ținutei.

Colega ei de platou, Andreea Bălan, a ales de această dată o rochie de un gri metalic ce i-a pus în valoare forma fizică de invidiat. Jurata Te cunosc de undeva! a accesorizat totul cu un machiaj inedit și mișcări de dans.

„Ce bine arăți! Tot pe coregrafie, tot pe prize!”, a exclamat Pepe când aceasta a intrat în scenă.

Citește și: Specialiştii în make up şi coregrafie ai celebrei producţii Wednesday semnează momentele artistice de la Te cunosc de undeva

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Ei sunt concurenții sezonului 19 Te cunosc de undeva! Iată cele 8 cupluri care vor concura în transforming show-ul de la... Te cunosc de undeva! 1 aprilie 2023. Emilian și WRS s-au transformat în Sam Smith și Kim Petras. Cum au cântat hit-ul mo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x